Hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés

Anyukám meglátott részegen és azóta, 3 napja nem szól hozzám.Nagyon nagy bűntudatom van , rettenetesen érzem magam , nem tudom mit csináljak.Teljesen csalódást okoztam neki.

19 L

2014. aug. 25. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy kis csokoládét vagy amit szeret és mondd el neki, hogy sajnálod a dolgot, máskor kerülni fogod az alkoholt, :)
2014. aug. 25. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem fogadd meg neki, hogy soha többé nem fogsz túlzottan sok alkoholt fogyasztani :)
2014. aug. 25. 11:13
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ. Anyukám elég konzervatív még sírt is.... Apa nem olyan haragtartó, de Anya teljesen megutált úgyérzem
2014. aug. 25. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Meg tudom érteni. Nincs gusztustalanabb látvány egy részeg nőnél. Hatalmasatt csalódott benned, egy nagy törést okoztál neki. Én sem szeretném a 19 éves lányomat részegen látni.

Tudd, hogy hol a határ, hogy mennyit szabad inni! Nagyon káros a szervezetnek az ekkora mennyiségű alkohol!

Neked kell odamenni hozzá, bocsánatot kérni, és magadnak is megígérni, hogy SOHA TÖBBET nem cselekszel így.

2014. aug. 25. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha szeret akkor úgyis megbocsát. Amikor látod hogy már alkalmas akkor ülj le vele beszélni, mondd el mennyire megbántad és hogy nem lesz több ilyen. Senki sem tökéletes, ennyitől még nem fog megutálni anyukád.

Ennyi évesen tudom hogy az ember sokat bulizik, próbáld meg úgycsinálni hogy ne igyál olyan sokat hogy tök részeg legyél. Fiatal koromban én is volt hogy néha berúgtam, deazért arra vigyáztam hogy mire hazaérek tudjak kb. egyenesen közlekedni :))

2014. aug. 25. 12:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom és már nagyon meg is bántam , soha többé nem akarok részeg lenni az biztos... csak Anya bocsátana meg nekem :((
2014. aug. 25. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Minek iszik az olyan anya, aki nem akarja részegen látni a lányát? DDD
2014. aug. 26. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!