Hogyan tehetném jóvá?
Figyelt kérdés
Nagyon megbántottam anyukámat, mert a nagymamámnál nem beszéltem róla szépen, mert úgy éreztem, útál engem, és ellenem van. Ezt most nagyon megbántam, de ő nem hiszi el, hogy meg tudok változni (meg is értem őt). Rengeteget akart segíteni rajtam, beiratott rengeteg különórára, hogy majd jobb legyen a jövőm, de ezt csak most értettem meg. Nagyon megbántam, hogy ezt tettem, és nagyon szeretnék megváltozni, de úgy érzem, ez már késő.
13/F
2012. jún. 26. 09:08
1/6 anonim válasza:
Dehogy késő. Mond ezt így el neki, és azt, hogy mennyire sajnálod, hogy néha elviselhetetlen vagy. Ezen az "utálom anyámat" korszakon mindenki átesik.
2/6 anonim válasza:
Így van, teljesen egyetértek az előttem szólóval. Sosincs késő! Csak annyival egészíteném még ki, hogy segíts neki az olyan háztáji munkákban, mint a mosogatás, takarítás törölgetés stb, ezzel biztosan örömöt szereznél neki.. Ha mindezeket magadtól teszed, meg fogja hozni a gyümölcsét, és nagyon fog neki örülni anyud, ezáltal is kiengeszteled majd. Segíts neki minél gyakrabban, hogy érezze, fontos számodra :)
3/6 anonim válasza:
13 éves vagy, az igazi jellemed most fog formálódni. Szerintem mondd el anyudnak, hogy mennyire furdal a lelkiismeret.
Annyira nagy gond nem lehet veled, ha van lelkiismereted.
4/6 anonim válasza:
Mondd el neki így, vagy pedig írd le egy szép lapra. :) Meg fog hatódni.
5/6 anonim válasza:
Soha nincsen késő. Ismeretlenül mondom: RÁ mindenkor számíthatsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, végül megoldódott a helyzet.
2012. jún. 26. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!