Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyátok milyen gyakran...

Édesanyátok milyen gyakran sír előttetek? Miért sírt utoljára? Kort és nemet is írjatok légyszi!

Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 11:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16 évvel ezelőtt,mikor meghalt az anyukàja(a nagymamàm).Sem előtte,sem utàna nem làttam/hallottam sìrni,igaz ő sem engem kisgyerek korom óta.
2016. ápr. 3. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem sokszor, a tizenhárom évem alatt egyszer láttam sírni, legalábbis erre emlékszem.

Anyukája bántotta meg nagyon, sajnos az öreglány bolond.

2016. ápr. 3. 16:17
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Elég gyakran. Ma például azért sírt, mert ma a legújabb barátomat hoztam haza bemutatni, ő egy 50 éves néger pasi, most keveredett az országba és drogdílerként szeretne elhelyezkedni.
2016. ápr. 3. 16:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Elég ritkán, úgy évente egyszer láttam sírni régebben. Az ok mindig ugyanaz: a részeg faterommal történő üvöltözés után így vezeti le a feszültséget. Az utóbbi pár évben már kolis vagyok, így nem nagyon látom, de ettől függetlenül sírhat amikor egyedül van.

25/L

2016. ápr. 3. 18:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Az utóbbi pár évben sokat sír bármelyik családtag előtt, pszichés beteg, és a sírás a betegsége velejárója, nincs betegségtudata.
2016. ápr. 3. 19:51
 16/19 anonim válasza:
Tegnap láttam sírni, mert tesóm rosszul lett és kórházba került. 18L
2016. ápr. 3. 20:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Kétszer láttam. Egyszer amikor elköszöntünk tőle,mert betolták az agyműtétjére. A másik pedig mikor apámmal elváltak! 18/L
2016. ápr. 3. 20:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ha úgy vesszük verés járt a sírásért. Ha valamiért meg lettem szidva kisgyerekként, és sírtam, kihangsúlyozta, hogy azért kapom a verést mert még sírok is. Így azthiszem többet én sem sírtam soha, és idegenként kezelem, ha valaki mégis sír a közelemben. Így mivel így lettem nevelve, sosem érdekelt ha sír.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, 2szer láttam sírni, egyszer amikor apám először akart elvinni engem egyedül, anyám nélkül (mert elváltak), másodszor meg a munkahelyén valaki felidegesítette. Akkora annyira eszembe volt az, hogy azt mondta egyszer, hogy ha látom egyszer sírni simán megpofozhatom, de ez mégis béna lett volna. inkább csak otthagytam.

21L

2016. ápr. 4. 10:38
 19/19 anonim válasza:
Két hete mikor elvestettük a testvérünket.
2016. ápr. 10. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!