Édesanyátok milyen gyakran sír előttetek? Miért sírt utoljára? Kort és nemet is írjatok légyszi!
Nem sokszor, a tizenhárom évem alatt egyszer láttam sírni, legalábbis erre emlékszem.
Anyukája bántotta meg nagyon, sajnos az öreglány bolond.
Elég ritkán, úgy évente egyszer láttam sírni régebben. Az ok mindig ugyanaz: a részeg faterommal történő üvöltözés után így vezeti le a feszültséget. Az utóbbi pár évben már kolis vagyok, így nem nagyon látom, de ettől függetlenül sírhat amikor egyedül van.
25/L
Nálunk ha úgy vesszük verés járt a sírásért. Ha valamiért meg lettem szidva kisgyerekként, és sírtam, kihangsúlyozta, hogy azért kapom a verést mert még sírok is. Így azthiszem többet én sem sírtam soha, és idegenként kezelem, ha valaki mégis sír a közelemben. Így mivel így lettem nevelve, sosem érdekelt ha sír.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, 2szer láttam sírni, egyszer amikor apám először akart elvinni engem egyedül, anyám nélkül (mert elváltak), másodszor meg a munkahelyén valaki felidegesítette. Akkora annyira eszembe volt az, hogy azt mondta egyszer, hogy ha látom egyszer sírni simán megpofozhatom, de ez mégis béna lett volna. inkább csak otthagytam.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!