Miért nem tud elfogadni az anyukám?
Figyelt kérdés
Próbálok otthon minél több dologban segíteni, főleg takarítani és főzni, de nyilván közben tanulnom is kell (gimnázium 10.osztályba járok), és így nehéz mindkettőt teljesítenem. Anyukám állandóan ordít velem hogy lusta vagyok nem segítek, teljesen ellenem hangolja az egész családot! Ha rosszabb jegyet kapok ugyanez, ha jót, mintha meg sem hallaná. Semmit nem enged hogy megbeszéljek vele, semmilyen fiú, vagy iskolabeli dolog nem érdekli. Ha mesélek neki egy napomról elhajt, viszont ha nem meg ordítozik hogy neki mindent mástól kell megtudnia. Talált nálam egyetlen egy szál cigit, amit egy barátom rakott oda, mindegy nem lényeg, de soha nem próbáltam ki. Azóta drogosnak tituál, még az osztályfőnökömnek is beszámolt róla. Hogy figyeljen oda rám. Apukám (elváltak) adott nekem 5000forintot hogy megvegyek 2 db kötelező olvasmányt, mire az anyám a fejemhez vágta, hogy biztos kiálltam a sarokra.... mikor elmondtam neki mire kaptam, tovább erősködött hogy kezeletlen tini vagyok és hogy töltsem le a netről a könyveket, a pénzt meg elrakta. Vélemény?mit csinálhatnék hogy szeressen? Tényleg nem ártottam neki..2016. márc. 29. 23:45
11/12 anonim válasza:
Szólj apádnak és a gyámügynek.
Az anyukád sajnos idegbeteg.
Nem bízik benned, az önbecsülésedet is le akarja rombolni, rágalmaz, nem számíthatsz rá lelkileg, nem kapsz lelki-szellemi törődést. A pénzedet meg szabályosan ellopta.
Rágalmaz és rossz híredet költi az iskolában is.
Beteg.
Lány vagy, ugye? Nem hasonlítasz édesapádra, hogy ennyire nem állhat téged az anyukád?
12/12 anonim válasza:
"# 10/11 Időpont ma 07:02"
De nagy barom vagy te, Atya, Ég!
Büntetendő a bűncselekményre uszítás, azt tudod, ugye?!
Jobb, ha törölteted! Kretén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!