Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tud elfogadni az...

Miért nem tud elfogadni az anyukám?

Figyelt kérdés
Próbálok otthon minél több dologban segíteni, főleg takarítani és főzni, de nyilván közben tanulnom is kell (gimnázium 10.osztályba járok), és így nehéz mindkettőt teljesítenem. Anyukám állandóan ordít velem hogy lusta vagyok nem segítek, teljesen ellenem hangolja az egész családot! Ha rosszabb jegyet kapok ugyanez, ha jót, mintha meg sem hallaná. Semmit nem enged hogy megbeszéljek vele, semmilyen fiú, vagy iskolabeli dolog nem érdekli. Ha mesélek neki egy napomról elhajt, viszont ha nem meg ordítozik hogy neki mindent mástól kell megtudnia. Talált nálam egyetlen egy szál cigit, amit egy barátom rakott oda, mindegy nem lényeg, de soha nem próbáltam ki. Azóta drogosnak tituál, még az osztályfőnökömnek is beszámolt róla. Hogy figyeljen oda rám. Apukám (elváltak) adott nekem 5000forintot hogy megvegyek 2 db kötelező olvasmányt, mire az anyám a fejemhez vágta, hogy biztos kiálltam a sarokra.... mikor elmondtam neki mire kaptam, tovább erősködött hogy kezeletlen tini vagyok és hogy töltsem le a netről a könyveket, a pénzt meg elrakta. Vélemény?mit csinálhatnék hogy szeressen? Tényleg nem ártottam neki..

2016. márc. 29. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sajnos jó eséllyel semmit, próbáld meg még egy ideig kihúzni és költözz el amint lehet
2016. márc. 29. 23:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Húzz el amilyen gyorsan tudsz.
2016. márc. 30. 00:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Édesapadhoz nem tudsz elmenni? Hiszen ahogy leírtad ő még is próbál segíteni! Aztán fel a fejjel! :)
2016. márc. 30. 01:31
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Piára kell neki mi?
2016. márc. 30. 04:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Költöz el apudhoz vagy bárhová! De ne legyél többet vele egy tető alatt!
2016. márc. 30. 06:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Apához költözésen már természetesen én is gondolkodtam csak sajnos azt nem lehet megoldani, sajnos úgy adódott hogy a nagyszüleimnél lakik (konkrétan szoba konyha lakásban), még ő is a nappaliban alszik, nem annyira férnénk el meg hasonlók. De köszönöm szépen a válaszokat! :))
2016. márc. 30. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Elmebeteg. Rajtad éli ki a bajait.

Egy tanács, mert sokan itt kúrják el: ha úgy adódik, hogy választanod kell... magadra gondolj. Sokan benézik, mert "jajj de hát mégis az anyám", aztán ott marad a nyakukon és kiszívják a lelket az emberből.

2016. márc. 30. 23:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Drasztikus megoldás az igaz de menj el a családsegítőbe vagy a gyámhivatalba (inkább az előbbi) és kérj tőlük segítséget... De azt hangsúlyozd h nem akarod h édesanyád megtudja h te voltál bent mert abból bajod származhat
2016. ápr. 2. 03:28
 9/12 anonim válasza:
Nehéz ügy. Húzd ki még egy darabig... de ne akard hogy szeressen, vagy változzon meg mert nem fog. Amúgy nem lehet hogy mentálisan beteg? ... amúgy meg miféle dolog hogy el veszi a pénzed amit apádtól kaptál??? Az a te tulajdonod. Mindegy hogy kaptad vagy munkával kerested, nincs hozzá joga hogy elvegye.
2016. ápr. 13. 22:40
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Kerüld el. Lehet , hogy vele laksz de nem kell mindig szem előtt lenni.

Vagy álmában vágd el a torkát, az is egy megoldás.

2016. ápr. 14. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!