Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudja anyukám...

Miért nem tudja anyukám elfogadni akivel lenni szeretnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos arról lenne szó, hogy kb fél éve megismertem egy srácot, aki elkezdett engem fűzni. Én rendzserint nemet mondtam neki meg nem is érdekelt, nem akartam tőle semmit, meg elsőre nem is tetszett meg..de ahogy telt az idő és sokat voltunk együtt (egy edzésre járunk)valahogy kezdtem másképpen hozzá állni. Alapjáraton egy elég vagány srác, szóval ezért sem akartam tőle semmit mert féltem h átver és csalódni fogok, minden nap beszéltünk nagyon sokat meg edzéseken is és végül 1 buliban találkoztunk és összejöttünk..ez már 1hónapja és hát igen beleszerettem.. nagyon rendes velem meg érzem és tudom is h ö is nagyon megkedvelt söt kezd belém szeretni is!

Anyának meséltem rola hogy én soha nem fogok vele lenni stb és most csodálkozik hogy h-h 180fokos fordulatott vettem..és mutattam neki a képeit 1 közösségi oldalon és igy csodálkozik h ez mien vagány stb. Kérdezte hova jár suliba meg ilyneek és mondtam h hova. és láttam anyán h huzza a száját.. mert h fizetös és nincs nyelvvizsgája stb..és nekem ez nagyon rosszul esik.

Meg ezt mondja h miért nem 1 komolyabb fiut keresek aki tud nekem exisztenciát teremteni. Nem tudom miért baj neki h én vele vagyok ha neekm ö kell? öt szeretem miért nem fogadja el? nem az a lényeg pont h nekem jo legyen és én legyek vele? komolyan ugy érzem mint a középkorban h a szülök döntik el kit választhat a lányuk..

Megmondtam anyának h nem érdekel a véleménye nekem ö kell és kész.

Más anyja is ilyen ?vagy cska az enyém:( olyan elkeseritö. Meg azt is mondta h miért nem helybélit keresek, mert Ő nem itt lakik, csak ide jár suliba kb 90kilire lakik tölem.

Anya azt mondta, h fél h vele leszek évekig és netán szakitunk én már kb leszek 27éves és egyedül fogok lenni mert ilyen idösen már a lányok többségének élettársa van..

Tudtok vmi tancsot adni?

2011. febr. 28. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Anyukádnak tényleg kissé furcsa felfogása van, ha a srác megbízható és normális, akkor az utolsó szempont az, hogy milyen suliba jár és mennyit fog keresni a jövőben.

Kapcsolatot nem úgy kezdünk, hogy jajj mi lesz, ha szakítunk.. Mert akkor kár elkezdeni.

Ha pedig 27 évesen szakítasz, találsz majd helyette mást. Ma már nem divat 20 évesen házasodni, nem fogsz lemaradni semmiről.

2011. febr. 28. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Két külön világban éltek. Anyukád józanul godnolkodik, te meg szerelmes vagy. Legyetek egymáshoz türelmesek. Te godnolkodj néha azon is, nem lehet-e hogy anyukádnak igaza van egy - két dologban, ő meg talán megértőbb lesz hozzád, ha látja, hogy kitartóak vagytok a kaécsolatban. Nem írtad hány éves vagy, de úgy vélem, még a húszon innen. Kár lenne anyukáddal összeveszni olyasvalaki miatt, aki lehet, hogy egy év múlva már nem fog érdekelni. Viszont ez most egy lecke mindkettőtöknek, hogy megtanuljátok egymást komolyan venni, egymásnak az őt megillető szabadságot megadni, és békességben maradni akkor is, ha külön-külön világban éltek.
2011. febr. 28. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:

> Meg ezt mondja h miért nem 1 komolyabb fiut keresek

> aki tud nekem exisztenciát teremteni.

Biztos hogy exisztenciára gondoltál? :)

[link]

> nem az a lényeg pont h nekem jo legyen és én legyek vele?

De igen.

2011. febr. 28. 22:56
 4/9 A kérdező kommentje:

én ezt tudom. de ö nem érti meg h miért nem 1 olyat keresek aki idösebb (ebböl gondolom azt, hogy kocsija van lakása stb) vagy ha tanul akkor legyen orvos jogász közgazdász. Mert szerinte amilyen szakra jár(tesi)abbol nem lehet majd megélni.

Még nem hoztam haza bemutatni de tudom h nem lesz szimpatikus neki. mert mint mondtam vagányabb az átlagnál..és azért ha vki fél évig udvarol azért csak kiismertem már annyira h ha már közel engedem magamhoz..

2011. febr. 28. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem anyukádnak mániája, hogy a lányának majd egy gazdag, öregecske férje legyen...

Ne hallgass rá, anyagias.

Nem gondolom, hogy egy férfi akkor lesz megfelelő, ha már fiatalon háza, kocsija, 300ezres fizetése van...

2011. febr. 28. 23:00
 6/9 A kérdező kommentje:

exisztencián értem azt h van lakása,kocsija..tehát az anyagi körülmények adottak 1 élettársi kapcsolatra ha ugy alakul.

Igen józanul gondolkodik de miért minden neki a kocsi és a lakás? de meg nem ö lesz a férjem 21 leszek majd novemberben még ráérek ezekután a családon gondolkodni.természetesen ha nem érzem jol magam akkor lépek.

Tavaly augusztusban lett vége egy 3éves kapcsolatomnak: anya szerint az akkori barátom karaktere kisértetiesen hasinlit a mostaanira mert nem helybeli nincs nylevvizsgája szerinte leszarja mi lesz vele nincs kocsija lakása stb.

csak a különbség az h az exem másféléven át átvet hazudozott nekem családomnak mindkike és utána még folyotta sok volt a vita és igy lett vége de a mostani barátomnak teljesen az elentétje ég és föld. azért mert vagány..hát én se vagyok egy zárkozott lány..

2011. febr. 28. 23:02
 7/9 A kérdező kommentje:
ezt a zárkozottat ne ugy értsétek h én ribanckodok v ilyesmi, hanem az hogy kiállok a véleményem melett és nem hagyom magam elnyomni. van szám és ami a szivemen az a számon
2011. febr. 28. 23:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem... amiről te beszélsz, az az egzisztencia... az exisztencia egy cseppet mást jelent :P
2011. márc. 1. 09:11
 9/9 A kérdező kommentje:

jo elnézést, csak angol exist-ből indultam ki.

de amire utalni akartam arra rájöttetek.:)

2011. márc. 1. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!