Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lehetek azzal, akit...

Miért nem lehetek azzal, akit ÉN választok? Nem a boldogságom a legfontosabb?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok.

4 évig együtt voltam a barátommal, akit nagyon szerettem. De szinte folyamatosan együtt voltunk... Osztálytársak voltunk, egy volt a baráti társaságunk is, a szüleink is legjobb barátok voltak, így rengeteg volt a közös nyaralás, ünneplés, buli. Szóval hamar belementek, hogy együtt aludjunk, elengedtek vele bárhová, mindent együtt csináltunk.

De nekem ez az utóbbi időben már sok volt. Úgy éltünk, mint egy házaspár. Sosem veszekedtünk, mindenben egyetértettünk, már mondhatni unalmas és kiszámítható volt.

Szakítottam vele, lett egy másik barátom, aki az exemnek teljesen az ellentéte. A szüleim ennek nem örülnek... Konkrétan nem hajlandóak megismerkedni vele.

Azt mondják, hogy nekem a volt barátom az igazi, felesleges ilyen jött-ment fiúkra pazarolni az időmet.

2016. márc. 15. 12:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
22%

A szüleid valószínűleg azért akadtak ki, mert a másik kapcsolat teljesen rendben volt és puszta éretlenségből vetettél véget neki. Hogy is mondjam... Ezt nehezen fogod megérteni, ők érettebb fejjel gondolnak bele. Egy házasság sem lesz rózsaszín vattacukor idővel, ez teljesen normális. Nem lehet kilépni egyből, ahogy laposabb lesz. Egy kapcsolaton folyamatosan keményen dolgozni kell. Én is 14 évesen jöttem össze a férjemmel, ez a "nem kell leragadni" nagyon rossz tanács. Nekem is mondták már életem során, de én a mai napig sem bánom, hogy nem b.tunk a fél megyével. Minden csak felfogás és intelligencia kérdése. Akinek az jelenti a nagy észt és tapasztalatot, hogy továbbáll és gyűjti a partnereket... No comment. Az soha nem fog tanulni semmiből. Ennyi az én véleményem és valószínűleg a szüleidé is hasonló.

Ha meg nem volt rendben a kapcsolat (bár az elején azt írtad, hogy egyszerűen csak ellaposodott - ami nem szakítóok, mert lehet és kell is rajta dolgozni, különben nincs az a kapcsolat ami nem laposodna el ) akkor nem értem hogy miért rágódsz ezen és írod ki a kérdést. Valószínűleg valahol érzed az értelmetlenségét.

2016. márc. 15. 20:10
 22/24 anonim ***** válasza:
96%

" Hogy is mondjam... Ezt nehezen fogod megérteni, ők érettebb fejjel gondolnak bele." - jajj, csak ezt ne... ez egyszerűen egy személyiségvonás, van aki a tökéletes biztonságot és kiszámíthatóságot kedveli, másnak meg ez maga a dögunalom, és azt szereti, ha zajlik az élet. Függetlenül attól, hogy az illeő 18, 28, vagy 48 éves.

(mint már írtam, én egy nyamvadt napig se tolerálnám, ha a szüleim a párkapcsolatomon keresztül is ellenőrizni és kontrollálni tudnának... arról nem is szólva, hogy teljesen más ilyen tekintetben az ízlésünk, amelyik lány anyámnak szimpatikus, attól én rövid úton kapok bubópestist)

2016. márc. 15. 20:49
 23/24 anonim ***** válasza:
26% faja, màs ir hasonlót 81%...Levontam a tanúsàgot.
2016. márc. 15. 22:18
 24/24 anonim ***** válasza:
91%
21-es, egyrészt egy tini nem feltétlenül képes még "dolgozni egy kapcsolaton", másrészt nem gondolkodik mindenki a végletekben, hogy vagy leragadunk az elsőnél, vagy b.ni kell a fél megyével. Ha már 18 évesen ott tart, hogy a kapcsolat egy dögunalom, akkor minek erőltetni? Én mentem át hasonlón, egy biztos állást hagytam ott a vállalkozói létért, mert nem bírtam ugyanazt csinálni az irodában nap mint nap, engem is hülyének néztek, de megérte :)
2016. márc. 16. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!