Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pár üveg pia miatt miért kell...

Pár üveg pia miatt miért kell így kiakadni? Mama miatt miért játssza meg magát?

Figyelt kérdés

Holnap indulunk a barátnőimmel sítáborba. Ugye ezek nem igazán a síelésről szólnak, inkább a buliról.

Anyával voltunk még a héten bevásárolni, akkor vettünk nekem egy vodkát és egy Fütyülőst, plusz itthon még van egy fél üveg Jägerem (volt egy lista, hogy ki miket visz).

Ma elmentem a barátnőm üvegeiért, mert az is az én bőröndömben lesz és már pakolásztam ma, ki volt nyitva és becsavartam az üvegeket a ruhákba, törölközőkbe, nehogy összetörjenek. Megyek le a többiért, mama kérdezi, hogy hová akarom azokat vinni, mondtam, hogy sítáborba. Erre kiakadt, hogy mégis mennyi időre megyek, minek oda alkohol, még a végén elalszok a hóban és megfagyok (???). Feljött, elkezdte nézegetni a bőröndöt, hogy úristen, hát ennyitől alkoholmérgezést kapunk, ő már ha csak rájuk néz, rosszul van. Lement anyához, összeveszett vele, aki erre feljött és elszedte tőlem a piát, hogy nem viszem, vagy nem mehetek el. Csak néztem, hogy mi baja van, mikor még csütörtökön ő fizette ki ezeket, szóval azt sem mondhatja, hogy nem tudott róluk.

Mesélem apának, aki erre visszaadta az összes üveget és fogta a fejét, hogy anya miért ilyen, ha itt van mama.

Megint bejött a szobámba, hogy ezekkel biztosan nem enged el, meg hogy mamának is meglesz ezután a véleménye rólunk, ez nagyon nem jó így. De hát Istenem, kit érdekel mama, aki nem is lakik itt, semmit nem tud rólunk?!

Ez annyira kétszínűség.

Amúgy tök laza, meg mindenben benne van, ilyenkor meg mint egy karót nyelt nevelőnő kb., apával is összeveszett.

2016. márc. 13. 18:42
1 2 3 4 5
 21/41 Költőnő? ***** válasza:
25%
Te írtad h vmi buliban annyi üveg volt h nem fértetek tőle. Gondolom a szél fújta össze azt is.
2016. márc. 13. 20:14
 22/41 A kérdező kommentje:

Anya tudott az összes piáról, előtte számoltuk össze, hogy ki mit visz.

"Te írtad h vmi buliban annyi üveg volt h nem fértetek tőle. Gondolom a szél fújta össze azt is."

Persze, kész tornádó volt. Az ugye nem opció, hogy mindenki hozott, mert az volt a beugró?!

2016. márc. 13. 21:19
 23/41 Költőnő? ***** válasza:
27%
Hát akkor igyál tőlem aztán mehet ájulásig is akár :)majd egy szép napon egy vadidegen farokkal a szádban ébredsz. Hajrá :)
2016. márc. 13. 21:36
 24/41 A kérdező kommentje:

Ki beszélt itt ájulásig való ivásról? :)

Ez csak buli, nem orgiát rendezünk a szálláson.

2016. márc. 13. 21:38
 25/41 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem meg mielott mesz visszaadja az osszeset :) ha tudott minden bulirol akkor?!?! Csak a nagyi elott akart "nagy" lenni... vagy majd apad visszaadja. Nem fogja kionteni nyugi :) jo szorakozast de ne igyal sokat ;) :)
2016. márc. 13. 21:43
 26/41 anonim ***** válasza:
27%
Hol a buli megyek:)Ja sítábor,iskolás? Az jóóó!Kötelező felszerelést viszitek:)Bezzeg az én tinikoromban még ezt nem lehetett a fenébe.Hát nem is tom,nem voltak ilyen problémáink....pedig nagyon komoly mennyi üveget visztek.
2016. márc. 13. 21:44
 27/41 anonim ***** válasza:
79%

"Hát akkor igyál tőlem aztán mehet ájulásig is akár :)majd egy szép napon egy vadidegen farokkal a szádban ébredsz. Hajrá :)"

Költőnő, nem tudom, hogy te ugyan az vagy-e akitől én pár éve/hónapja olyan cifra sztorikat olvastam, hogy csak néztem :D Konkrétan ilyen fasszal szájban ébredős szintűeket....

Na de aztán biztos, hogy 4 feles pálinka fogja elrontani az életét.

2016. márc. 13. 22:08
 28/41 Költőnő? ***** válasza:
34%
Nem szájban, de hasonló. Nem gondolod, hogy nem véletlenül írtam?
2016. márc. 13. 22:10
 29/41 anonim ***** válasza:
91%
Most mi van 27-es azért pár üveg után ha homoksivataggal akadsz össze még így is felébredhetsz.:)Nem csak lányokat lehet megerőszakolni idézőjelben totál piásan....
2016. márc. 13. 22:14
 30/41 anonim ***** válasza:
18%
Akkor viszont ez eléggé bort iszol és vizet prédikálsz gyanús :)
2016. márc. 13. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!