Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg muszáj volt anyunak...

Tényleg muszáj volt anyunak egy kis szemceruzán kiakadni? 13L

Figyelt kérdés

Minden nap rakok fel korrektort,meg alig látszódó szempillaspirált.Viszont tegnap raktam fel mellé egy nagyon pici szemceruzát,alig látszódott még a suli szabályt se sértette.Anyunak mondtam délután,erre elkezdett kiabálni,hogy szaktanárit is kaphattam volna ha észreveszik.

De nem vették észre meg ha észreveszik,akkor egy kis ejnye bejnye,aztán elküldenek lemosni.

De most ez miért baj?Tényleg ki kell ennyire akadni?13L

2015. dec. 3. 05:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
Igen, tényleg. Már így is sokat enged egy általános iskolás GYEREKnek.
2015. dec. 3. 06:37
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Az én lányom 12 éves. Nagyon érdekli a sminkelés, így a szabály nálunk az, hogy itthon, hétvégén kiserletezhet, de iskolába csak akkor mehet kisminkelve, ha valami alkalom van, akkor is csakúgy, ha én jovahagyom. Gyerekek vagytok még, teljesen felesleges sminkelni ebben a karban
2015. dec. 3. 06:43
 3/19 anonim ***** válasza:
72%
Már két napja is írtam: neked alvás kell az arcodnak, nem smink... Csak hajnalban meg este van neted?
2015. dec. 3. 06:43
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

nekem nem lenne vele bajom,hogy kifested a szemed,de ha az iskola szabályzata ennyire tiltja,akkor nem kène erőltetni suliban. azèrt elèg megalázó lehet,hogy lemosatják valakiről a mosdóban a tanárok.persze te most megúsztad,de ez nem változtat semmin.alkalmakkor,családi ebèdeken,vagy barátnős mozizásokon megenegednèm,de suliba nem.

gimiben már nem lesz erre korlátozás.persze akkor se örülnèk ha bohóc sminkben mennèl,de a szemceruza nem gáz,főleg tiniknèl tipikus a vízvonal festèse

2015. dec. 3. 06:57
 5/19 anonim ***** válasza:
63%

Naiv vagy, mert képzeld, simán kaphatnál rá szaktanárit! Elég egy jófej tanár, aki beír.

Egyébként pedig 13 éves gyerek(!) vagy, semmi szükséged sminkre, legfeljebb alkalomkor valami minimális. Persze, a csordaszellem jó dolog, de mi lenne, ha birkulás helyett magadat fedeznéd fel. Kicsit fontosabb, és a jövőben hasznosabb lesz, mint a festék.

2015. dec. 3. 07:01
 6/19 anonim ***** válasza:
55%

Bírom az összes 13l (vagy ugyanannak az egynek ekkora közponzi téma ez, hogy naponta 2x kiírja?) azon rugózik folyton, hogy "nem is látszik", meg csak "alig".

Akkor?

Tanuljál, ne ribiskedj, kis pisis vagy még!

Hála Istennek nekem fiam született....

2015. dec. 3. 07:26
 7/19 anonim ***** válasza:
82%

Azert mert tilos.

Ismered ezt a fogalmat?

2015. dec. 3. 07:44
 8/19 anonim ***** válasza:
68%
De unom már hogy hisztis gyerekekkel van tele ez az oldal!
2015. dec. 3. 07:51
 9/19 anonim ***** válasza:
19%
Jah...és némelyik még válaszol is...
2015. dec. 3. 08:02
 10/19 anonim ***** válasza:
10%
Szomoru, hogy ilyen hamar felnosz, esetleg ki van akadva, hogy o mar oregszik, mig elotted az elet es szep, fiatal vagy. Vagy felt a sok macsotol.
2015. dec. 3. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!