Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell a szüleimnek...

Miért kell a szüleimnek kiakadni azon, hogy fiúkkal leszek egy szálláson?

Figyelt kérdés

A tavasszal megyek Párizsba és Angliába, a sulival.

Én utólag csatlakoztam be, az egyik ismerősünk fia helyett megyek.

Még a szünet előtt mondta a tanár, hogy ő nem foglalkozik azzal, hogy ki-kivel alszik, meg hogy ülünk a buszba, amíg nincs baj.

Emiatt úgy néz ki, hogy 2 fiúval leszek egy szálláson.

Ennek örülök, mert az egyikük nagyon tetszik és legalább nem unom majd magam (elég viccesek és szeretnek a figyelem központjában lenni).

2013. dec. 27. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem miért kötötted a szüleid orrára?
2013. dec. 27. 19:11
 2/10 anonim válasza:
szerintem nem cink, ha egy szálláson vagytok. szerintem hamar meglehet szokni, bár koliba is ált. azonos neműeket szoktak egymás mellé beosztani... nem értem miért... :S
2013. dec. 27. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:

A szüleid egyértelműen féltenek téged..

Amugy meg irigyellek hogy ilyen jó helyekre utazol és ráadásul 2 fiúval vagy egy szálláson.. :) Jó utazást! :)

2013. dec. 27. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Először is hány éves vagy?

Azért akadnak ki mert egy kiránduláson a lányok és a fiúk külön alszanak,de te két fiuval,ezért féltenek téged és szerintem azt gondolják hogy le is fekszel majd velük.

2013. dec. 27. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben semmi sincsen, én pl. mindig hostelekben szállok meg, amikor utazok, és többször voltam már koedukált szobában is.
2013. dec. 27. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
Mert sejtik, hogy bugyi nem marad szárazon!
2013. dec. 27. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
9%
Azert mert dugni fogsz veluk harmasban.
2013. dec. 27. 20:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Én már nem élek együtt a szüleimmel, felnőtt vagyok, munkám van, de ha bejelenteném otthon, hogy elmegyek Angliába és két pasival fogok együtt aludni, akiket alig ismerek, asszem anyám érdekesen nézne rám, és megkérdezné, normális vagyok-e. Ilyenek a szülők, ennyi.
2013. dec. 27. 21:56
 9/10 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok.

Nem ismeretlenek, az egyikkel elég jóban vagyok, a másikkal is beszéltem már párszor.

2013. dec. 27. 22:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Sosem értettem ezt a rinyát arról a felnőttek részéről, hogy különböző neműek miért alszanak egy szobában. Aki dugni akar, tud úgy is, hogy alapvetően azonos neműek mellé van beosztva...
2013. dec. 28. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!