Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy hagyják rám a döntést, nem vagyok már gyerek?
Elmúltál 18 nagykorú vagy .Ha van munkád ,eltudod magad tartani.
A lakás gond lehet,de minden megoldhato.Pld van ahol szállót is adnak.En is így tettem.Állj a sarkadra,felnőtt vagy már.
Nem értem a problémádat!!!
A jelenlegi munkahelyen felmondasz, a másik helyen aláírod a munkaszerzödést - és kész.
Ehhez minek kellene bárkitöl is engedélyt kérned?!?!?!
Ha a dolog le van rendezve, akkor az új helyre mégy naponta, mit tudnak tni?!?!?!?
De bizony, TE a 25 éved ellenére nagyon is gyerek vagy!
Miért?
Mert egy felnőtt maximum a véleményét kéri ki a szüleinek, nem pedig az engedélyükért kuncsorog, mint te.
Nőj fel, viselkedj felnőttként, és akkor majd a szüleid is elfogadják, hogy nem vagy már gyerek!
" postás leszek! Tudom, hogy ez sem lesz egyszerű, mert 3 faluba viszem majd a leveleket"
Ehhez valóban nagy merészség kell, de vajon véletlen lenne, hogy a szüleid nem akarnak ilyen borzasztó messzire engedni? Ők ismernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!