Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg muszáj volt anyunak...

Tényleg muszáj volt anyunak egy kis szemceruzán kiakadni? 13L

Figyelt kérdés

Minden nap rakok fel korrektort,meg alig látszódó szempillaspirált.Viszont tegnap raktam fel mellé egy nagyon pici szemceruzát,alig látszódott még a suli szabályt se sértette.Anyunak mondtam délután,erre elkezdett kiabálni,hogy szaktanárit is kaphattam volna ha észreveszik.

De nem vették észre meg ha észreveszik,akkor egy kis ejnye bejnye,aztán elküldenek lemosni.

De most ez miért baj?Tényleg ki kell ennyire akadni?13L

2015. dec. 3. 05:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

Elég laza sulid lehet, a miénkben, ha valakin egy leheletnyi smink van, igazolatlannal hazaküldik. Akár festett köröm, akár festett haj, akármi mű, vagy miniszoknya, stb... pedig nem vallásos suli, teljesen átlagos, csak tényleg odafigyelnek ránk.

(Otthon én is szoktam kísérletezni sminkkel, anyu engedélyével, de suliba eszembe sem jutna, anyu annyit mondott, vegyem úgy, mint egy szigorúbb munkahelyet)

2015. dec. 3. 08:54
 12/19 anonim ***** válasza:
45%

Most vagy az összes 13 éves szemceruzás lány ide jár kerdezoskodni, vagy ugyanaz teszi fel ugyanazt a kérdést sokadszorra.

Forditsuk meg a kérdést: tényleg muszáj volt a 13 éves lányomnak megint provokálni a szemceruzaval?

( Hú, azert megneznelek 20-30 ev múlva, ahogy a lanyoddal hadakozol.)

2015. dec. 3. 09:19
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

Mennyi álszent ember van itt... Gondolom ti mind Barbi-val játszottatok ennyi idősen... Tiszta vicc, úgy beszéltek mintha ez lenne a világ vége... Tényleg ilyen begyöpösödött emberek nevelik a következő generációt? Vagy ezek csak ilyen fontóskodó huszonévesek?

Nálunk szinte mindenki sminkelte magát néha ennyi idősen és soha egyik tanár sem szólt érte, és képzeljétek! Normális felnőtt lett belőlük, sőt az arcuk sem esett le! :O

Ha az iskola nem tiltja, akkor nincs ezzel semmi baj.

2015. dec. 3. 10:01
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

"Ha az iskola nem tiltja, akkor nincs ezzel semmi baj."

De tiltja. Ez a baj.

2015. dec. 3. 10:06
 15/19 Andizsuzsi ***** válasza:
59%

" még a suli szabályt se sértette"

"meg ha észreveszik,akkor egy kis ejnye bejnye"

Érzed az ellentmondást?

2015. dec. 3. 10:13
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

A legtöbb helyen bizony nincs benne a házirendben, hogy tilos a hajfestés és a sminkelés. Természetesen sok tanárnak nem tetszik, és beszól érte, de a legtöbb iskolában ez nincs szabályként bevezetve.

Kivéve a vallásos sulikat, meg egy-két szigorúbb igazgatójú intézményt.

2015. dec. 3. 13:34
 17/19 anonim ***** válasza:
10%

#5 birkulás... Besírtam. XD

Na de egyébként tényleg felesleges magadat sminkelni, főleg ha a szabály tiltja, de biztos nem kiabáltam volna.

2015. dec. 3. 13:36
 18/19 A kérdező kommentje:

3as. nulladik órám volt ma azért akkor írtam ki.

4es. nem a vízvonalamat húztam ki hanem a szemhéjam külső szélét.

A suli szabályt meg csak akkor sértenék ezzel ha feltűnő lenne vagy nagyon alaposan nézik.De még annak a tanárnak se tűnt föl aki az ilyesmikre vadászik,mindig hord magánál körömlakk és sminklemosót.

2015. dec. 3. 14:35
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én valamiért úgy érzem, nem a sminkkel volt baja, hanem azt nem akarja, hogy esetleg intőt kapj. Értem, hogy szerinted nem kaptál volna, de az anyák nem így "működnek". Én egyetemista vagyok, és anyám hússzor kérdezi meg, hogy milyen esetben kaphatok ösztöndíjat, hiába meséltem már el neki.
2015. dec. 3. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!