Miért kell ennyire kiakadni ezen? (táplálékkiegészítő ellenes szülők)
19 éves vagyok és 16 éves korom óta testépítek hobbi szinten. Sokat fejlődtem 3 év alatt, de mostmár muszáj táplálékkiegészítőket alkalmaznom, mert komolyabb eredményeket akarok elérni.
Havi 20 ezret költök táplálékkiegészítőkre, de ebben benne van minden ami kell: multivitamin csomag, halolaj, izületvédő, fehérje, kreatin, edzés előtti teljesítményfokozó, BCAA.. de állandóan csesztetnek a szüleim, hogy minek költök ennyit ilyen 'szarokra', de nem szarok, hanem fontos kiegészítők nekem. Ja és ők 30 ezret elköltenek cigire...
Múlthéten vettem 5 kiló proteint 19 ezerért, ez 5 és fél hónapra elegendő, szóval ha elosztjuk akkor ez havi 3500 ft kb... de egész nap ordítottak velem, hogy minek szedek ilyen szar porokat.. Nem bírják felfogni, hogy ez ugyanolyan fehérje, mint ami a húsban van, csak gyorsabban felszívódik.. Ja meg egy nap megeszek kb 600 gramm csirkemellet, de ezen is csomószor kiakadnak, hogy minek eszek ennyit blablabla..
Mit tegyek?
na, hogy sorra vegyuk.
"multivitamin csomag"
felesleges, ha szerencsed van nem karos.
"halolaj"
felesleges.
"izületvédő"
nem mukodik.
"fehérje"
talan ez aminek lehet ertelme, de ha eleg hust/tojast/turot/sajtot eszel akkor ez sem kell.
"kreatin"
minek? ertelme ennek is nulla.
"edzés előtti teljesítményfokozó"
Marhasag. Nehogy mar 19 evesen erre legyen szukseged.
"BCAA.."
penzkidobas, hatasa nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!