Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell ennyire kiakadni...

Miért kell ennyire kiakadni ezen? (táplálékkiegészítő ellenes szülők)

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és 16 éves korom óta testépítek hobbi szinten. Sokat fejlődtem 3 év alatt, de mostmár muszáj táplálékkiegészítőket alkalmaznom, mert komolyabb eredményeket akarok elérni.

Havi 20 ezret költök táplálékkiegészítőkre, de ebben benne van minden ami kell: multivitamin csomag, halolaj, izületvédő, fehérje, kreatin, edzés előtti teljesítményfokozó, BCAA.. de állandóan csesztetnek a szüleim, hogy minek költök ennyit ilyen 'szarokra', de nem szarok, hanem fontos kiegészítők nekem. Ja és ők 30 ezret elköltenek cigire...

Múlthéten vettem 5 kiló proteint 19 ezerért, ez 5 és fél hónapra elegendő, szóval ha elosztjuk akkor ez havi 3500 ft kb... de egész nap ordítottak velem, hogy minek szedek ilyen szar porokat.. Nem bírják felfogni, hogy ez ugyanolyan fehérje, mint ami a húsban van, csak gyorsabban felszívódik.. Ja meg egy nap megeszek kb 600 gramm csirkemellet, de ezen is csomószor kiakadnak, hogy minek eszek ennyit blablabla..

Mit tegyek?

2015. máj. 19. 13:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
10%
Értem. Nekem sincs több hozzászólnivalóm. Alacsony szinten vagy ahhoz, orvosi ide vagy oda. Értékrended nulla.
2015. máj. 19. 14:58
 22/27 anonim ***** válasza:
23%
Milyen ösztöndíjat kapsz te, ha a szüleid fizetik a tandíjad? Meg ha az orvosi mellett van időd testépítésre, akkor lenne időd dolgozni is. Jah és ha a szüleid ki tudják fizetni ezt a pénzt félévente, szerintem nem a pénz miatt aggódnak, hanem az egészséged miatt. De végül is te leszel orvos, te tudod mit szedsz be.
2015. máj. 19. 15:13
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Irigylem a problémád. Szomorú lehet, amikor apuciék gazdag pici fiát szorítja a gyémántcipő, és nem veszik komolyan a fájdalmát. Megszakad a szívem!
2015. máj. 19. 20:40
 24/27 anonim ***** válasza:
85%

kérdező, most besültél.

ha ÖNKÖLTSÉGES képzésen tanulsz, akkor nem kaphatnál ÖSZTÖNDÍJAT!!!!

nem tudom mire jó ez. persze, az egyik válaszodból sül, hogy közöd nincsen az orvosis témákhoz.. de minek kell kamuzni egy ilyen kérdésnél? ezek után hogy vársz értelmes választ??legalább valósat kamuznál...

2015. máj. 19. 20:56
 25/27 anonim ***** válasza:
68%
és erősen kétlem, hogy egy orvosnak tanuló ember ilyen olyan netes cikkekre hivatkozzon, hogy az xy milyen jó a szervezetnek... jelentve
2015. máj. 19. 20:58
 26/27 anonim ***** válasza:
44%
Én is úgy tudom, hogy költségtérítéses képzésen nincs ösztöndíj. És az orvosi mellett nem igazán lenne időd ennyit foglalkozni magaddal, + vizsgaidőszakban ide kiírogatni kérdéseket... Máskor jobb sztorit találj ki.
2015. máj. 20. 02:08
 27/27 anonim ***** válasza:

mégis milyen ösztöndíjat kapsz te önköltségesen?! :D

ráadásul 60 ezres ösztöndíj sincs egyik egyetemen sem, még ha mindenből a maxot hozod, és felvettél 100000 kreditet is, akkor is van egy határ.

nem kicsit bűzlik kamuszagtól a kérdés.. :D

2015. máj. 20. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!