Anyám kiönti a Scitec Nutrition 100% Whey Professional fehérjémet, miért nézik le annyira ezt?
17 éves vagyok és haveromtól megvettem nem olcsó pénzért titokban, mert anyámék nem engedik.. Kinyomozta hogy használom, egyetlen egy nyomot hagytam hogy hiányzott a pénzemből és észrevette.. Én azt nem fogom megérteni hogy saját zsebpénzemből miért nem vehetem meg??? Miért nézik ezt ennyire egészségtelen anyagnak a szülők?? Persze ők bagóznak.. nem figyelnek a kajálásra, de én komolyabban szeretnék törődni a testemmel. Ezt miért nem lehet megérteni ezt nem fogom felfogni.. 24 osztálytársamból 4-en járnak kondizni, a többi füvezik, lóg (bulizni én is szoktam mértékkel:D) Na és e négy közül 2 ugyan ebben a cipőben jár mint én, nem engednek nekik porokat szedni de persze titokban használnak mind2-en..
Én nem tudtam titokban tartani 2350g-os kiszerelésben vettem 2000 gramm van még benne kb.. Ki akarja önteni. Ja és hiszékeny vagyok, mert hogy semmit nem ér, igaz 3 hét alatt látványosan fejlődtem. Nem tud róla semmit, és mégis meg van győződve hogy nem ér semmit és káros, apám is meg van róla győződve (felfújt izom:D). Mondtam neki hogy fehérje húsban, tejtermékekben is van, erre válasz egyél sok húst, tejtermékeket.. Rengeteg ismerősünk van, sőt közeli rokonom is szedett tömegnövelőt, fehérjét ők sem tudják meggyőzni, szerintük ők is tudatlanok, primitívek és h*lyék..
Ők ezt tudom hogy nem fogják megérteni, de azért adhatnátok pár tanácsot amivel meggyőzzem hogy egyáltalán nem úgy van ahogy ők gondolják. És hátha nem önti ki a 12 ezer forintom..:S:S:S Ja és nem vagyok normális pszichológushoz kéne vinni, mert beteges amit csinálok:D:D Én olyat röhögtem..:D:D
hiába írod ki itt a kérdést, hiba jön rá majd különféle válasz, otthon kell megoldanod ezt.
mi ebben nem tudunk segíteni.
sajnos, sok ember még tévhitben él, és ha tanulatlanok, vagy nem tájékozódnak a világ új hírei találmányai, szokásai felől(akár a neten keresztül is), akkor nem tudsz mit csinálni.
náluk laksz, ők diktálnak.
nálam is volt egy kínos szitu egyszer, mentem haza a fősuliról, és az utazótáskát anyám kezdte el kibontani, és nem vettem észre.
persze a ruhák közé be volt rakva pár doboznyi ampulla szuri.
mikor meglátta:))))
hát fiam ez mi????
ott lefőttem mint a reggeli kávé:)
mondom izotóniás energia ital, azért ilyen kicsik, mert nagyon koncentrált formában tartalmazzák a löttyöt.
na azóta sem kérdezett semmit.
Ki akarja önteni?Akkor inkább adja oda nekem,nekem úgy sincs pénzem a Scitec-re.
Amúgy eleinte nekem sem engedték,nekem egy szenélyi edző győzte meg a szüleimet,hogy ezek teljesen természetes dolgok.Meg még az volt rájuk hatással,hogy mondtam nekik,hogy ha ezek ilyen "szerek" lennének,akkor a gyógyszertárban lehetne őket kapni,nem a Tesco-ban.15/F
https://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY
Szerintem ültesd le szüleidet a gép elé, és ezt mutasd meg nekik.
Ha káros lenne már több millió ember bele halt volna / megbetegedett volna tőle..
Mindjárt linkelem miből készül.
Itt a link: [link]
Akkor ezt mutasd meg nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!