Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Anyám kiönti a Scitec Nutritio...

Anyám kiönti a Scitec Nutrition 100% Whey Professional fehérjémet, miért nézik le annyira ezt?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és haveromtól megvettem nem olcsó pénzért titokban, mert anyámék nem engedik.. Kinyomozta hogy használom, egyetlen egy nyomot hagytam hogy hiányzott a pénzemből és észrevette.. Én azt nem fogom megérteni hogy saját zsebpénzemből miért nem vehetem meg??? Miért nézik ezt ennyire egészségtelen anyagnak a szülők?? Persze ők bagóznak.. nem figyelnek a kajálásra, de én komolyabban szeretnék törődni a testemmel. Ezt miért nem lehet megérteni ezt nem fogom felfogni.. 24 osztálytársamból 4-en járnak kondizni, a többi füvezik, lóg (bulizni én is szoktam mértékkel:D) Na és e négy közül 2 ugyan ebben a cipőben jár mint én, nem engednek nekik porokat szedni de persze titokban használnak mind2-en..

Én nem tudtam titokban tartani 2350g-os kiszerelésben vettem 2000 gramm van még benne kb.. Ki akarja önteni. Ja és hiszékeny vagyok, mert hogy semmit nem ér, igaz 3 hét alatt látványosan fejlődtem. Nem tud róla semmit, és mégis meg van győződve hogy nem ér semmit és káros, apám is meg van róla győződve (felfújt izom:D). Mondtam neki hogy fehérje húsban, tejtermékekben is van, erre válasz egyél sok húst, tejtermékeket.. Rengeteg ismerősünk van, sőt közeli rokonom is szedett tömegnövelőt, fehérjét ők sem tudják meggyőzni, szerintük ők is tudatlanok, primitívek és h*lyék..

Ők ezt tudom hogy nem fogják megérteni, de azért adhatnátok pár tanácsot amivel meggyőzzem hogy egyáltalán nem úgy van ahogy ők gondolják. És hátha nem önti ki a 12 ezer forintom..:S:S:S Ja és nem vagyok normális pszichológushoz kéne vinni, mert beteges amit csinálok:D:D Én olyat röhögtem..:D:D

2013. szept. 22. 21:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

ha azt mondták,hogy egyél sok húst,akkor mond meg a maminak,hogy oké,mostantól kérek szépen napi 6-8db csirkecombot és akkor nem iszom.

de valóban az lenne a legtutibb,ha találnál egy alkalmas nyugodt pillanatot és külön-külön megnézetnéd velük a bunnys videót.

ha ennyire nem érdekli őket a világod és ennyire nem tisztelnek téged,akkor ajánlj fel valamit cserébe,ha egy szó nélkül és közbevágás nélkül végignézik.

egy hét mosogatás vagy valami.

2013. szept. 22. 21:44
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kigyurt ember mondja, akkor elhiszik?:D

En, mint kivulallo, szivesen megkerdeznem az ilyen szuloket, hogy miert akarnak tudatlanok maradni.

2013. szept. 22. 21:49
 13/29 A kérdező kommentje:
Rávettem hogy olvassák el az oldalt, a videót is valahogy ráveszem hogy megnézzék.. Most beszéltem anyámmal azt mondta hogy régebben (9 éve) allergiás voltam minimális szinten a tejfehérjére.. 1 éve voltam vérvételen és már egyáltalán nem vagyok rá allergiás szerintem kinőttem, de akkor mért mondják azt, hogy egyek sok húst, szóval ez nekem nem fér össze.. ha sok húst eszek, 1. sokkal drágább 2. sokkal több macera elkészíteni, megenni.. 3. ugyanúgy fehérje, akkor ha allergiás lennék az se tenne jót:D
2013. szept. 22. 22:11
 14/29 Pretty_Fighter ***** válasza:
Ha ki akarja önteni,akkor add nekem:)) :D
2013. szept. 22. 22:38
 15/29 anonim ***** válasza:

Én kiönteném a cigijüket (de azért nem csináld mert szerintem rosszul jársz)

Mond meg nekik igen hogy nem iszod de akkor fizessék a napi fél kiló húst meg mond meg hogy az a szar cigi 100-szor károsabb mint a fehérje (mivel a fehérje nem káros)

ja és itt egy video ugyan attól a fickótól de azt ne mutasd meg nekik

http://www.youtube.com/watch?v=eYxR9NPPxd8

2013. szept. 23. 15:18
 16/29 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy beszélt ismerősével és mondta neki hogy ettől bevizesedik a bőröm alatt. És hogy vízmegkötő hatása van.. Én erre mondom neki hogy igen az a tömegnövelőkben van és kreatin a neve.. Jó de akkor se jó, mert ha abbahagyom az edzést összemegyek teljesen, és feszes bőr helyett lógni fog a bőröm.. Mondom rá igen ez a szteroid, fehérjét még mindig nem találtad el.. Ő erre jól van te mindig mindent jobban tudsz mint más. Én csak utánaolvastam és hallottam ezt azt.. Akkor ő erre, ha most megengedi hogy fehérjét szedjek, akkor később már szteroidokat fogok használni, én mondtam neki erre, hogy az az a dolog amihez életem során soha nem fogok nyúlni akárki akármit is mond róla. Ő erre: a fehérjéről is ezt mondtam. Én: fehérjét egész életemben ettem csak nem por formájában fogyasztottam.. Jó akkor válassz elmész a lakástól és szeded, vagy maradsz és leállsz ezekkel.
2013. szept. 23. 17:17
 17/29 A kérdező kommentje:
Ja és hogy fehérje mellé mást is kell szedni nem csak simán a fehérjét. Ezt is ismerőse mondta
2013. szept. 23. 17:18
 18/29 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy ezt kell mondanom de a szüleid elme roggyantak.

Láthattad miből készül, feketés fehéren leírja a weboldal.

Csak az a k*cs*g média tele tömi az emberek fejét baromságokkal.. Bezzeg arra van eszük, hogy 18 éven aluliakat kis p*csöket kiszolgálnak alkohollal, és dohány áruval.

2013. szept. 23. 20:10
 19/29 A kérdező kommentje:
Én láttam, értem és felfogtam mindent szüleim is látták, de megmagyarázták ezt is: persze hogy jókat írnak a fehérjéről mivel el akarják adni :D:D:D én erre és akkor minden ember tudatlan hülye szerintük aki szedi? Nem de en ne szedjem. Miert? Mert. Bovebben? Mert nem. Es el tudod mondani miert? Mert sz*r! En ezt feladom komolyan, gondolkozom rajta hogy elottuk ragyujtok ahoz mit szolnak, de annyira utalom a bagot hogy ha megerzem a szagat elhanyom magam. Ugyhogy megoldas koltozes par ev mulva azt mondtak utana mergezhetem magam:D:D es lehet ,,felfujt gusztustalan" izomzatom:D:D
2013. szept. 23. 22:20
 20/29 anonim ***** válasza:

Mondd meg nekik, mától nem eszel se húst, se tejterméket mert abban is van fehérje, és szerintük a fehérje az szar.

Az a por fehérje is ugyan az, por formában és koncentrált.

2013. szept. 24. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!