Anyám kiönti a Scitec Nutrition 100% Whey Professional fehérjémet, miért nézik le annyira ezt?
17 éves vagyok és haveromtól megvettem nem olcsó pénzért titokban, mert anyámék nem engedik.. Kinyomozta hogy használom, egyetlen egy nyomot hagytam hogy hiányzott a pénzemből és észrevette.. Én azt nem fogom megérteni hogy saját zsebpénzemből miért nem vehetem meg??? Miért nézik ezt ennyire egészségtelen anyagnak a szülők?? Persze ők bagóznak.. nem figyelnek a kajálásra, de én komolyabban szeretnék törődni a testemmel. Ezt miért nem lehet megérteni ezt nem fogom felfogni.. 24 osztálytársamból 4-en járnak kondizni, a többi füvezik, lóg (bulizni én is szoktam mértékkel:D) Na és e négy közül 2 ugyan ebben a cipőben jár mint én, nem engednek nekik porokat szedni de persze titokban használnak mind2-en..
Én nem tudtam titokban tartani 2350g-os kiszerelésben vettem 2000 gramm van még benne kb.. Ki akarja önteni. Ja és hiszékeny vagyok, mert hogy semmit nem ér, igaz 3 hét alatt látványosan fejlődtem. Nem tud róla semmit, és mégis meg van győződve hogy nem ér semmit és káros, apám is meg van róla győződve (felfújt izom:D). Mondtam neki hogy fehérje húsban, tejtermékekben is van, erre válasz egyél sok húst, tejtermékeket.. Rengeteg ismerősünk van, sőt közeli rokonom is szedett tömegnövelőt, fehérjét ők sem tudják meggyőzni, szerintük ők is tudatlanok, primitívek és h*lyék..
Ők ezt tudom hogy nem fogják megérteni, de azért adhatnátok pár tanácsot amivel meggyőzzem hogy egyáltalán nem úgy van ahogy ők gondolják. És hátha nem önti ki a 12 ezer forintom..:S:S:S Ja és nem vagyok normális pszichológushoz kéne vinni, mert beteges amit csinálok:D:D Én olyat röhögtem..:D:D
Szia, nincs edzőtársad? Ha van, akkor megkérhetnéd, hogy legyen nála a fehérjéd, és ha mentek edzeni akkor előtte náluk, és/vagy utána a kondiba levitt adagodat készíted el. Vagy másik ötlet: beszéld meg a kondi vezetőjével, hogy hagy tárold ott, szerintem bárki megérti a helyzeted, aki komolyan veszi a témát, és segít a "gonosz szüleid" ellen.
Az utánpótlásról gondoskodhatsz úgy is, hogy a pénzedből valamennyit mindig elraksz valahova, mintha pl.: vettél volna egy csokit, és hetek alatt kiadja az új zacsesz fehérje árát, és hirtelen nem tűnik fel, hogy hova lett! (Ha nagyon bevállalós vagy, esetleg ha találsz csokipapírok, vidd haza, dobd ki a kukába nálatok, hagy gondolják szüleid, hogy te vetted).
Vagy még egy "hülyeség": vegyél egy doboz kakaót és igyál minden este, ha kiürül a doboz, rakj bele csokis fehérjét. Laikus ember nem tudja megkülönböztetni sem állag, sem íz alapján (ez nálam bejött már!)
Amúgy 28 éves vagyok, nyáron együtt nyaraltam apámékkal, ittam ott is fehérjét, kérdezi, ez mi. Elmondom neki, látom nem tetszik. Aztán később, amikor beültünk valahova dumálgatni teljesen komolyan elkezdi nyomni a szöveget, hogy most már jó lenne, ha leállnék ezekkel, ne koxoljak, mert tönkreteszik az egészségemet ezek a szintetikus sz@rok. Ekkor nem is tudtam, hirtelen mit reagáljak. Mondtam neki, hogy ez tejsavó izolátum, és nem szintetikus (nem is lehetne szintetizálni), de szerintem nem is akarta felfogni. És a poén, hogy kémikus vagyok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!