Pár üveg pia miatt miért kell így kiakadni? Mama miatt miért játssza meg magát?
Holnap indulunk a barátnőimmel sítáborba. Ugye ezek nem igazán a síelésről szólnak, inkább a buliról.
Anyával voltunk még a héten bevásárolni, akkor vettünk nekem egy vodkát és egy Fütyülőst, plusz itthon még van egy fél üveg Jägerem (volt egy lista, hogy ki miket visz).
Ma elmentem a barátnőm üvegeiért, mert az is az én bőröndömben lesz és már pakolásztam ma, ki volt nyitva és becsavartam az üvegeket a ruhákba, törölközőkbe, nehogy összetörjenek. Megyek le a többiért, mama kérdezi, hogy hová akarom azokat vinni, mondtam, hogy sítáborba. Erre kiakadt, hogy mégis mennyi időre megyek, minek oda alkohol, még a végén elalszok a hóban és megfagyok (???). Feljött, elkezdte nézegetni a bőröndöt, hogy úristen, hát ennyitől alkoholmérgezést kapunk, ő már ha csak rájuk néz, rosszul van. Lement anyához, összeveszett vele, aki erre feljött és elszedte tőlem a piát, hogy nem viszem, vagy nem mehetek el. Csak néztem, hogy mi baja van, mikor még csütörtökön ő fizette ki ezeket, szóval azt sem mondhatja, hogy nem tudott róluk.
Mesélem apának, aki erre visszaadta az összes üveget és fogta a fejét, hogy anya miért ilyen, ha itt van mama.
Megint bejött a szobámba, hogy ezekkel biztosan nem enged el, meg hogy mamának is meglesz ezután a véleménye rólunk, ez nagyon nem jó így. De hát Istenem, kit érdekel mama, aki nem is lakik itt, semmit nem tud rólunk?!
Ez annyira kétszínűség.
Amúgy tök laza, meg mindenben benne van, ilyenkor meg mint egy karót nyelt nevelőnő kb., apával is összeveszett.
17 vagyok.
Nem csak itthon szoktunk bulizni. Legutóbb Szegeden voltunk a lányokkal (170 km). Szóval nem az a baja, hogy nem leszünk itthon.
Ismétlem, akkor semmi baja nem volt ezzel, mikor bevásároltunk.
Mert ez teljesen kétszínűség.
Tudja, hogy ez nem a síelésről fog szólni, ott volt a bevásárláskor, ő fizetett, utána még ő is pakolta el a cuccokat a kamrába, szóval még azt sem mondhatja, hogy nem tudott róla. Utána meg előadja itthon, hogy ez mekkora probléma.
Biztosan mi vagyunk az egyetlenek, akik bulikban nem limonádét isznak... :D
Sőt, lesznek velünk 15 évesek is, hát nem tudom, hogy velük mi lesz, ha majd megunják a szénsavas vizet.
Hol írtam, hogy eddig ő vette a piát?
Elmentünk most bevásárolni, aztán ha már ott voltunk a Sparban, megvettük azt is. Miért, külön kellett volna elmenjek venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!