Mit tennétek ha találnátok a 17 éves lányotok ágya alatt egy üveg pálinkát?
Figyelt kérdés
2015. márc. 16. 12:35
1/55 anonim válasza:
Semmit. Ha alkesz lenne és magában iszogatná, azt csak észrevennéd.
Gondolom buliba kell, vagy megmaradt. Nem nagy ügy.
2/55 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy miért gondolja azt, hogy el kell dugni.
3/55 Koplárovics Béci válasza:
Bontatlan, vagy fogyasztott állapotú?
4/55 anonim válasza:
kiontenem es vizzel megtoltenem poenbol :)
5/55 anonim válasza:
Az elso velemenyet osztom.
Meg annyit hogy inkabb ezt talalj nala mint fuvet,vagy durvabb drogot..a mertekletes alkoholfogyasztas buliban (vagy stb) ennyi idosen mar belefer.
(Mellekesen,mit kerestel te az agya alatt?:D)
6/55 anonim válasza:
szerencsére a vibrijét sikerült elrejtenie
7/55 A kérdező kommentje:
Takarítottam a szobáját mert a kisasszony nem volt rá képes egész hétvégén.Szembesítsem vele?Vagy megnézzem holnap is hogy ivott e belőle?
2015. márc. 16. 12:56
8/55 anonim válasza:
Semmit. Nem álszenteskednék, én is ittam 17 évesen. Persze nem egyedül, otthon, de gondolom ő sem, azt észrevennétek rajta.
10/55 anonim válasza:
Amúgy valamelyik előző válaszoló: a fű nagyjából annyira ártalmas a szervezetre, mint egy deci pálinka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!