Normális anyukámtól ez a kiakadás a párom felé 1,5 év együttjárás után?
Szerintem az összeköltözès a baja, rájött, hogy "elveszít".
De próbálj vele beszélni, vedd rá, mondja meg mi az igazi baja...
Az eddigieken tul annyit tudok hozzaszolni, h erdemes lenne megkerdezni töle, miböl gondolta, h 25 eves, es valoban ez volt-e a veszekedesenek igazi oka?
Együtt jartok masfel eve, es a veled lako anyad nem tudja, hany eves a pasid... csak ez is furcsa, de plane, ha neki +/- 4 ev ennyit szamit...
Együtt vasaroltatok be (a gyertyat is??), sütes közben sem beszeltetek volna arrol, hany eves a ficko, meg egyaltalan, a költözes kapcsan, mert azert nem mindenkivel köti össze az ember az eletet, ez mar egy "komolyabb" dolog ("jol meggondoltad-e edes lanyom, korban, jellemben, mindenben összepasszoltok-e...stb).
Vagy eddig nem szamitott annyira, pontosan hany eves, majd "kinövöd öt is", igy annyira oda se figyelt ra? De a költözesi terv es az együtt sütes miatt akkor is furcsa, h ez a nap fenypontjan derül ki neki... Mindenhogy csak anyukadtol tudod meg!
Anyád viselkedése teljességgel abnormális.
8 év viszont sok,de erre majd később fogsz rájönni, 30 körül ha már gyerekeitek lesznek. Ezt nem rosszindulatból írom, az esetek 95%-ában így van. Amíg fiatal vagy, csak a randizás van műsoron, addig persze, mindegy a 8 év. Amikor komolyabbra fordul a kapcsolat, nem lesz mindegy.
Bocsi kérdező, de visítva röhögtem a történeteden. :D
A férjem 29, én 22 voltam, amikor összejöttünk. Ennek lassan 14 éve.
Anyukádnak nem tudom, mi a baja, de a korkülönbséggel semmi baj nincsen, nyugi.
A korkülönbseg, h sok-e vagy nem, sztem ITT nem eldönthetö. ;)
Nagyszüleim, nagynenemeknel is 8 ev, nekem köztük nem is tünt fel. Es nekem is volt egy 8 evvel idösebb baratom 24 evesen, es bar a ferjemmel csak 1 ev a korkülönbseg, sztem a 8 ev különbsegessel is nagyon jol összepasszolnank most is (en 40 felett, ö 50-hez közelebb).
Sztem itt az is lehet a kerdes, h az anya szerint a lanya meg nem tart esetleg ott... Nem minden 22 eves ugyanugy erett lekileg egy kapcsolatra, nem mindenki anynira felnött es felelössegteljes.
De irtam, a Kerdezönek kellene megtudakolni az anyjatol, h eddig miert nem tudta a 8 evet es az pontosan miert zavarja - ez az egyetlen ut, hogy valaszt kapj a kerdesedre, Kerdezö! (ne csak ötleteket)
14.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!