Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám anyummal elfogad...

Hogyan tudnám anyummal elfogadtatni, hogy felnőttem, és van beleszólásom az otthoni életbe?

Figyelt kérdés
22 éves egyetemista vagyok,mellette heti 20 órában dolgozom. Anyum munkanélküli, így én adok egyedül pénzt a háztartásba a fizetésemből, meg a diákhitelemből,amit még 4 éve felvettem,meg amit kapok plusz pénzt azt egyből adom oda neki.
2016. márc. 7. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
És most pontosan mi a probléma?
2016. márc. 7. 19:16
 2/6 anonim válasza:
61%
Nos tudnál kicsit pontosabban fogalmazni? Anyud munkanélküli ez oké. De mi az oka annak, hogy nem dolgozik?
2016. márc. 7. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Magyarul te vagy a családfenntartó, de nem te döntesz a pénzügyekről?
2016. márc. 7. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
19%

Teljesen mindegy hány éves vagy te mindig a pici gyerekük leszel. Én 33 éves vagyok, de még mindig gyerekként kezelnek, pedig saját családom, lakásom, stb-m van.

Szóval nyugodj bele, nincs remény!

2016. márc. 7. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
7%
ilyen nehéz helyzetben talán jobb lene ha nem szólnál bele mindenbe mert csak felesleges feszültséget kelt
2016. márc. 7. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ilyet ne akarjál elfogadtatni vele. Ez hülyeség úgy ahogy van :))
2016. márc. 7. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!