Van beleszólásom?
Kié a promóció?
Kik ugranak neked?
Kik hívnak meg embereket?
Kik köpik be, milyen nehéz lesz veled?
Van-e bármi közük a promócióhoz?
Nem, de ha hagyod, hogy rad telepedjenek, akkor magadra vess.
Atveheted te a szervezest, es akkor minden ugy lesz, ahogy szeretned - olyan lesz a kaja is, nem hivsz meg olyat, akit utalsz. Plane, ha te fizeted.
A te diplomaosztod, ugy alakitod, ahogy neked tetszik, vagy megmondhatod a rokonsagnak, hogy ha nem tetszik nekik valami, maradjanak otthon, mert nem fogod oket meghivni. Aztan ha megsertodnek, az az o bajuk.
Ha Te fizeted, és neked fontos ez az egész felhajtás miért nem szervezed Te?
Felnőtt ember vagy, miért hagyod hogy más döntsön helyetted?
Megütötte a szemem, hogy az esküvődet is a szülők fogják szervezni, a jövendőbelidet is kiválasztották már?
Nekem mondjuk furcsa, hogy már szervezitek a diplomaosztót, de az még nem lett megbeszélve, hogy ki fizeti? Akkor így hogy?
Egyébként egyszerű a képlet: ha te fizeted, beleszólhatsz bármibe. Ha a család fizeti, akkor - bár illene téged is megkérdezniük a dolgokról -, megtehetik, hogy úgy lesz minden, ahogy ők akarják.
Nem bántásból mondom, de ahhoz diploma sem kell, hogy felfogjuk.
Ha valamit én fizetek teljes egészében akkor azt én szervezem le. Vagyis én rendelek sütiket, kaját, éttermet, én hívok vendégeket és mindent én csinálok ami ezzel jár. Majd természetesen az utolsó fillérig én fizetek mindent.
Ilyen egyszerű.
ha te fizeted akkor igenis van beleszólásod,hogy milyen kaja legyen és ki legyen a vendéglistán!!
ha nem te fizeted is kéne beleszólásnak lenni szerintem,mivel elvileg miattad lesz ez a vacsora..persze ha más fizeti akkor nem illik olyanokkal elő állni hogy akkor homár legyen meg aranyreszelékes pezsgő. de abba hogy kit hívjanak meg szerintem fontos a véleményed...
azt a részét meg nem értem,hogy miért ők szerveznék az esküvődet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!