Van beleszólásom?

Figyelt kérdés
Promócióm lesz, készülünk utána vacsorával is. Ki kell bèrelni a helyet, meg kell rendelni a kaját plusz sütiket. Annyit mondtam, hogy nem akarok ilyen szokásos sütiket rendelni, erre már nekem ugranak, hogy de olyanok kellenek. Meghívnak olyan embert is akit utálok (megjegyzem senki sem kedveli). A lényeg, hogy semmibe sincs beleszólásom. Erre még beköpik, milyen nehéz lesz majd velem ha az esküvőmet fogják szervezni. Pénzügyekről még nem volt szó, de valószìnű én fizetem majd. Van szerintetek beleszólásom, vagy tényleg mindenben a vendégeket kell figyelembe vennem?

2015. szept. 29. 15:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
Ahogy már sokan kérdezték: te fizeted?
2015. szept. 29. 16:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Az esküvőt én sem értem hogy jött nekik, de azt mondtam, hogy azt teljes mértékben én szervezem, senkinek nem hagyok beleszólást. Tanácsokat elfogadok, kikérem a véleményüket, de a végső döntés az enyém. Elvileg szüleim fizetik a promóciót, de lesznek dolgok, amiket én. Közösben lesz kb...
2015. szept. 29. 16:43
 13/18 anonim ***** válasza:

az én középiskolai ballagásom alkalmából a szüleim összehívtak úgy 40-50 embert és kint főztünk. nem volt olyan kaja amit szeretek(nem eszek húst),és a meghívott rokonok nagy részét nem is nagyon ismerem és ők se engem(Van aki az utcán se köszön vissza mert nem ismer meg)

hamar rájöttem a nap során,hogy ez arra jó nekik hogy összeüljenek beszélgetni. amikor megütöttem a fülemet az a kérdés,hogy most mit ünneplünk akkor felálltam és bementem a szobámba. senki nem keresett utána.

na nekem ilyen ünneplés többet nem kell köszönöm szépen. nem vártam el,hogy most lufikat eregessenek a tiszteletemre,vagy ilyesmi, de legalább lehetett volna olyan kaja amit megehetek(még a tésztában is szallona kocka volt) és lehettek volna olyanok a vendégek között akikkel tudok többet beszélgetni 2 mondatnál. pl ha meghívhattam volna a barátnőimet is , mert elvileg engem ünnepeltünk..

rosszul esett, többet nem hagyom,hogy ilyenbe belerángassanak.

2015. szept. 29. 16:44
 14/18 kovpet ***** válasza:
91%

Mondd meg nekik, hogy ha nem úgy lesz, ahogy te akarod, akkor nem mész el :)

Amúgy számomra furcsa, hogy ekkora felhajtás kell ehhez. Én simán átvettem az enyémet a Dékániban és elmentem sörözni a haverokkal utána.

2015. szept. 29. 17:11
 15/18 DuplaKV ***** válasza:

Mi lenne, ha kompromisszumosan oldanátok meg. Te elviseled adott személyt, aki jön, de nem kedvelsz, cserébe olyan édesség is lesz, amilyet te szeretnél, nem csak a hagyományosak.

A másik megoldás az,hogy mondd meg nekik, hogy most volt elég. Inkább mindent te fizetsz, de akkor te is szervezed meg, és nekik onnantól nem lesz beleszólásuk.

2015. szept. 29. 17:39
 16/18 A kérdező kommentje:
14es, nálunk ez nagy cécó, ünnepség az egyetem aulájában, rektor, dékán, prodékán, mindenki harci díszben, eskütétel,betanult latin szövegek ..stb. A hátam közepére se kívánom.
2015. szept. 29. 20:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Csak nem a Miskolci Egyetem? :D Nálunk is ment a nagy díszöltözet, ünnepélyes átadó, eskütétel stb . Utána meg szűk családdal ünnepeltünk.
2015. szept. 30. 11:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Meg szep, h van beleszolasod! Hiszen a Te diplomaosztod! Amikor az enyem volt, akkor nyilvan ellattak tanacsokkal es meghallgattam a velemenyeket, de en hoztam meg a vegso dontest, h hol legyen, kit hivjunk meg stb. Nyilvan nem fogom a sajat unnepsegemen egy olyasvki vendeg kepet bamulni, akit nem kedvelek...
2015. szept. 30. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!