Van beleszólásom?
az én középiskolai ballagásom alkalmából a szüleim összehívtak úgy 40-50 embert és kint főztünk. nem volt olyan kaja amit szeretek(nem eszek húst),és a meghívott rokonok nagy részét nem is nagyon ismerem és ők se engem(Van aki az utcán se köszön vissza mert nem ismer meg)
hamar rájöttem a nap során,hogy ez arra jó nekik hogy összeüljenek beszélgetni. amikor megütöttem a fülemet az a kérdés,hogy most mit ünneplünk akkor felálltam és bementem a szobámba. senki nem keresett utána.
na nekem ilyen ünneplés többet nem kell köszönöm szépen. nem vártam el,hogy most lufikat eregessenek a tiszteletemre,vagy ilyesmi, de legalább lehetett volna olyan kaja amit megehetek(még a tésztában is szallona kocka volt) és lehettek volna olyanok a vendégek között akikkel tudok többet beszélgetni 2 mondatnál. pl ha meghívhattam volna a barátnőimet is , mert elvileg engem ünnepeltünk..
rosszul esett, többet nem hagyom,hogy ilyenbe belerángassanak.
Mondd meg nekik, hogy ha nem úgy lesz, ahogy te akarod, akkor nem mész el :)
Amúgy számomra furcsa, hogy ekkora felhajtás kell ehhez. Én simán átvettem az enyémet a Dékániban és elmentem sörözni a haverokkal utána.
Mi lenne, ha kompromisszumosan oldanátok meg. Te elviseled adott személyt, aki jön, de nem kedvelsz, cserébe olyan édesség is lesz, amilyet te szeretnél, nem csak a hagyományosak.
A másik megoldás az,hogy mondd meg nekik, hogy most volt elég. Inkább mindent te fizetsz, de akkor te is szervezed meg, és nekik onnantól nem lesz beleszólásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!