Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnám élvezni a nyaralás...

Hogy tudnám élvezni a nyaralást a családommal?

Figyelt kérdés

Édesanyám Barcelonába akar menni a nyáron, mert ő még sose volt ott, öcsém meg focista, és Barca drukker, édesapámnak mindegy. Én meg nem hiszem, hogy akarok menni. Egyszerűen nincs semmi közös összhang a családom és én köztem. Apám általánost végzett, anyám közepes érettségit, meg alapból nem valami okos emberek (anyám és öcsém főleg, apám az még eléggé okos tud lenni, csak nagyon erőszakos és követelőző, mindig siet mindenhova stb...)

Én meg eléggé szellemi ember vagyok. Teljesen más a világ felfogásunk is...

És nem tudom, hogyan tudnám így élvezni. Az évek során egyre kevésbé élveztem a nyaralásokat, és most már ott tartok, hogy én itthon maradok, ők meg elmennek akkor hárman Spanyolországba.

Ti mit tanácsoltok ?

Maradjak inkább itthon, vagy menjek el velük?

(Tudom, hogy ez legyen életem legnagyobb problémája, hogy jaj, nincs kedvem menni a családommal Spanyolországba, tudom, hogy ez a probléma semmiség más emberek problémáihoz képest)

2016. márc. 2. 20:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tudod te milyen spanyol csajok vannak ott?Hülye vagy ha kihagyod
2016. márc. 5. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!