Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnám élvezni a nyaralás...

Hogy tudnám élvezni a nyaralást a családommal?

Figyelt kérdés

Édesanyám Barcelonába akar menni a nyáron, mert ő még sose volt ott, öcsém meg focista, és Barca drukker, édesapámnak mindegy. Én meg nem hiszem, hogy akarok menni. Egyszerűen nincs semmi közös összhang a családom és én köztem. Apám általánost végzett, anyám közepes érettségit, meg alapból nem valami okos emberek (anyám és öcsém főleg, apám az még eléggé okos tud lenni, csak nagyon erőszakos és követelőző, mindig siet mindenhova stb...)

Én meg eléggé szellemi ember vagyok. Teljesen más a világ felfogásunk is...

És nem tudom, hogyan tudnám így élvezni. Az évek során egyre kevésbé élveztem a nyaralásokat, és most már ott tartok, hogy én itthon maradok, ők meg elmennek akkor hárman Spanyolországba.

Ti mit tanácsoltok ?

Maradjak inkább itthon, vagy menjek el velük?

(Tudom, hogy ez legyen életem legnagyobb problémája, hogy jaj, nincs kedvem menni a családommal Spanyolországba, tudom, hogy ez a probléma semmiség más emberek problémáihoz képest)

2016. márc. 2. 20:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

#10: Végül is csak magával cseszik ki.

AMúgy az volt a kérdés, hogy mit tanácsolunk, hogy menjen-e vagy sem. Azt tanácsoltuk, hogy menjen, mivel személyes élmények alapján ezt tartjuk a helyes döntésnek.

2016. márc. 3. 05:47
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem azért nézem le sok esetben a családomat, mert nincsen diplomájuk/érettségijük, hanem csakis a viselkedésük miatt. Engem nem érdekel kinek milyen papírja van, amíg értelmes ember.

19/F vagyok, és eléggé műszaki/reálos beállítottságú (Szeptembertől megyek a BME -re).

A művészet mindig is hidegen hagyott igazából. :D

De az nem is rossz ötlet, hogy én teljesen külön megyek mindenhova... Ez tetszik. Apámnak hála nagyon jó a tájékozódásom, meg amúgy is szeretem a kalandokat, ha eltévednék. :D

Ez jó ötlet volt, tetszik, köszönöm. :D

(Inkább az a szégyen, hogy nekem ez nem jutott eddig eszembe...)

2016. márc. 3. 06:45
 13/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy nehéz lesz ezt kivitelezni, hogy mi valószínűleg egy közeli város hotelében fogunk lakni.
2016. márc. 3. 06:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy Barcelonában és környékén van tömegközlekedés...utánanézel, hogyan működik, veszel egy olyan jegyet/bérletrt ami ár/érték arányban neked a legjobb, és kész.
2016. márc. 3. 11:27
 15/21 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is, ennyi, köszönöm. :D
2016. márc. 3. 13:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Barcelona nagyo szép város. Ne hagyd ki! Amíg a többiek a meccsekre járnak, sétálj benne!
2016. márc. 3. 14:46
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
05:47 ha valakinek nem tetszik egy hely, akkor nem fog magával kicseszni ha nem megy oda. És a kérdés nem az volt, hogy ti hogy érzitek magatokat ott, hanem hogy ő mit csináljon. Arra nem indok, hogy hát ti mennétek. 19 évesen meg főleg nem kötelező már "családi nyaralásokra" járnia.
2016. márc. 3. 16:20
 18/21 A kérdező kommentje:
A hellyel még csak-csak elvagyok, a társasággal van a bajom.
2016. márc. 3. 19:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Egyik énem azt mondja, hagyjam a p.csába, ne menjek, a pénzt kérjem el és költsem el, a másik meg azt, hogy hé, fiatal vagy, menj, láss kalandot, ha egyedül otthon ülve töltöd el a fiatalságodat, mire fogsz vissza emlékezni idős korodban?
2016. márc. 3. 19:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Attól, hogy műszaki beállítottságú vagy, még lehet szépérzéked, Gaudí épületei műelemzés nélkül is élvezhetők. Mindhárom gyerekem reálos, kettő műegyetemen tanul, ettől még élvezték a városnézést Londonban, Prágában, Rómában stb. Ettől függetlenül te döntesz.:-)
2016. márc. 3. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!