Mennyire elfogadott dolog a gyerek facebook fiokjat ellenorizni?
Munkámból kifolyólag rengeteg olyan szomorú,ocsmány és felháborító esettel találkozom,amik megelőzhetőek lettek volna,ha a szülő odafigyel a gyereke online tevékenységére.
Nálunk éppen ezért van kémprogram a gyerek gépén és GPS helyzetjelző a telefonján.
Ez manapság alap!
A legjobb nevelés is kevés lehet, mert ebben az életkorban alapból hiszékenyek, kis naivak, nem tudják minden esetben önállóan eldönteni, hogy valós veszély leselkedik rájuk vagy sem.
Érdemes megnézni ezt a videót:
nem napi szinten nézem ...
hanem olyan 2-3-4 havonta ránézek
most is csak azért mert valahogy fura volt a gyerek ...
amolyan megérzés
11: a GPS helyzetjelzo a telefonon oke. Tudod merre jar, es foleg ha elveszne, van egy nyom.
a kemprogram a gepen viszont nem oke.
14 év alatt elvileg nem is regisztrálgatna.
14 év felett nem ellenőrizném a levelezését, csetet. Néha ránéznék, hogy kívülről, mások mit látnak az oldalán. Persze lehet csoportokat létrehozni, amiből kizár, de ez nem érdekelne. Veszély a való életben is van. Ha a gyerekem eléri ezt a kort, akkor biztos vagyok benne, hogy tudja, mire kell figyelnie.
Illetve egy dolog lenne, amit elvárnék, hogy ne rejtse el az ismerősei listáját. Azt azért szeretném tudni, hogy a kiskorú gyermekem kikkel van kapcsolatban.
6-os vagyok
A 30 éves fószerrel gyakorlatilag arról levelezett a lányom, higy szeretne vele találkozni... Nem a bizalmatlanság tartotta vissza, attól félt, én mit szólok majd hozzá... (Legalább az apját ismeri:))
A lányom profilkáról ráírtam a srácra, hogy lógok a suliból, találkozhatunk, nemsokára ott is volt a megbeszélt helyen, haverral betettük a kocsiba, próbálkozott, de én 11 évet judo-ztam, haver meg judo mester...
A kocsiban azzal próbált mentegetőzni, hogy fel kellene fognom, hogy a kislányom már nem gyerek, meg hogy ő volt már olyan 15 évessel aki tapasztaltabb volt, mint egy harmincas...
Kivittük a város határában egy régi beton hulladék lerakóba aztán ott elbeszélgettünk vele, meg gyakoroltuk a kedvenc feszítéseinket... + néhány olyan fogást amiért versenyen garantáltan kizárnának... Az elején még nagy volt a szája... Aztán elhallgatott... Végül levetkőztettük kisgatyára aztán otthagytuk... Másnap meg sírt a kislányom, hogy valamiért nem akar vele találkozni a pasi... Én meg megvígasztaltam...
Akkor mutasd meg ezt a gyerekednek.
Ha legyint, hogy ez nem igy működik, akkor játsszátok el ti is, kamu elrablás, hidd el, többet nem csinálna ilyet
Tudjátok, mi ezzel a baj?
Hogy 18 év alatt azt hallgatod, főleg ha lány vagy, hogy senki nem az, akinek mondja magát, mindenki el fog rabolni, meg fog erőszakolni, meg fog ölni. Aztán felnőtt nő leszel, és te vagy a nyomi, mert miért hiszed azt, hogy minden férfi nemi erőszaktevő meg emberrabló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!