Hány éves korig elfogadott az, ha valaki az életkora mellé azt mondja, hogy X és fél?
Mert ugyebár, ha ezt 16-17 évesen mondanám már rohadtul ciki lenne, de nem is akarom mondani. De szerintem ezt az X szám és félt inkább 0-6 éves korig elfogadható szerintem. Amikor a szülők mondják, hogy másfél éves a gyerekük. Mikor még nem mindegy, hogy 1 vagy másfél vagy 2 éves a gyerek. De később már teljesen mindegy, hogy egy évvel idősebb vagy fiatalabb.
Nekem akkor jött eszembe ez a kérdés mikor egy 12 éves kinézetű lánnyal beszélgettem és megkérdezte a korom ő meg azt mondta, hogy 15 és fél... Ilyenkor mondtam azt magamban, hogy ez már nagyon gáz és itt az ideje arrébb állni
1. Nincs ilyen. Van, aki szereti pontosítani az életkorát, van, aki pedig ragaszkodik az egész számban kifejezett hivatalos értékhez.
2. Te viszont roppant éretlen sekélyes vagy, ha ezért nézel le valakit, vagy szakítod meg vele a kapcsolatot. Ez a gáz, nem a 15 és fél év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!