Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves lányom alulértékeli...

20 éves lányom alulértékeli önmagát, agresszív és antiszociális. Szenved tőle, de semmilyen segítséget (pszichologus, önterápia) nem fogad el. Hogy segíthetnék rajta?

Figyelt kérdés
Nagyon magas az IQ-ja. Pár éve sikerült pszichologushoz vinni, de pár alkalom után kide

2016. márc. 1. 23:30
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
50%

Nem biztos, hogy van bármi baja. Nekem ez szimpla hisztinek tűnik (bocs). És persze elviselhetetlen.

De amíg ő nem érzi, hogy ettől rossz az élete, és változtatni kell, addig te keresztre is feszülhetsz, SEMMI NEM FOG VÁLTOZNI.

Na most leírtam én is, amit előttem sokan, nem véletlenül, mert ez a legfontosabb.

2016. márc. 2. 13:19
 32/45 anonim ***** válasza:
55%
jo otlet neked elmenni pszichologushoz. a pszichologus nem csak priblemas embereken segit hanem azokon is akiknek problemas emberekkel kell egyutt leteznie.
2016. márc. 2. 15:02
 33/45 anonim ***** válasza:
89%

13-14-es vagyok.

Még csak 20 éves...most még előtte az élet,és ezért nem érzi a súlyát annak,ahogy él,amilyen az állapota.

Ha közelít a 30hoz hidd el,változni fog,mert valóban felfogja,hogy öregszik,és nem pazarolhat több időt ilyen csacsiságokra.

Szerintem valahol szereti ezt az önkínzást.Megszeretem-eltaszítom-sajnálom magamat.

Szeret szenvedni,valahol ez hülyén hangzik...de szerintem így lehet.

Én is sokszor meglepődök,mikor ilyen 100 kg felette,abszolút nem szép embereket látok,akiknek van párkapcsolata.

Én sportos vagyok,jóképű,mégis "elüldözöm" azokat,akik közelítenek,mert "nem vagyok elég jó".Talán ezért is sportolok,mert ezzel kompenzálom a kisebbségi érzésemet.

Nálam az is számít,hogy nem születtem "okos" családba.

A szüleim egyszerű emberek,a környezetem is,és nekem rossz érzés ez,sokáig úgy éreztem,hogy nekem nem ide kellett volna születnem.Talán ezért is alakult ki ez az érzés bennem.

2016. márc. 2. 16:12
 34/45 elwera ***** válasza:
36%
Hagyd békén, hogy önálló lehessen, ne akard ráerőszkolni az akaratodat. Ő nem akar menni pszihológushoz, akkor nem megy és kész, fogadd el. Nem lesz semmi baja, majd rá fog jönni a megoldásra. Hagyd, hogy saját maga tapasztalhassa meg az életet. Nem kell ott lihegned a sarkában és tutujgatni.
2016. márc. 2. 17:14
 35/45 anonim ***** válasza:
29%
én voltam pszichiáternél, de két óra után lenyelte a saját nyelvét.
2016. márc. 2. 17:35
 36/45 anonim ***** válasza:
13%
az ilyen embernek nem doki kel hanem egy verőember aki ki neveli belőle az agresziót
2016. márc. 2. 19:06
 37/45 A kérdező kommentje:
36-os: a lányom agressziója nem fizikálisan nyilvánul meg, hanem verbálisan.
2016. márc. 2. 20:43
 38/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Igyekszem hasznosítani a tanácsokat.

Legtöbb komment ugyanabba az irányba mutatott, amit én is éreztem. De szívesen veszek bármilyen jó tanácsot, különösen olyanoktól, aki hasonló helyzetben volt és sikerült kilábalnia belőle.

2016. márc. 2. 20:50
 39/45 anonim ***** válasza:
a nyelvét kell elverni. az verbális erőszak nem?
2016. márc. 2. 20:52
 40/45 A kérdező kommentje:
Az fizikai erőszak:)
2016. márc. 2. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!