Milyen személyiségzavarok vannak?
Segíteni akartam, hogy mégkönnyebben rájuk lehessen találni.
Nem csalódtam.
Tényleg nem érdemes ebben a világban segítőkésznek lenni, inkább taposni azokat akik megérdemlik.
1. Aki rá akar keresni, az rákeres, és megtalálja, leírással együtt (nem csak a neveket).
2. Mi értelme van egyáltalán rákeresni? Aki személyiségzavaros, azok többsége saját magáról nem tudja, és még akkor sem ismerné el, ha egyáltalán rákeres (pl. a nárcisztikusokra nagyon jellemző a tagadás).
3. Az öndiagnózis semmit nem ér, ha nem kezd vele valamit. Ahhoz pedig, hogy kezdjen valamit, nem kell diagnózis sem: ha valaki problémákat érzékel az életében, az forduljon szakemberhez, és ne neten keresgéljen (pláne ne itt).
Továbbra sem értem, hogy milyen segítség az, hogy felsoroltad (hiányosan) a személyiségzavarokat? Mennyivel nyújt többet, mint a google? Ha segíteni akarsz, akkor úgy segítsz, hogy legyen értelme is!
szia! javaslom a DSM-IV-et (ha tudsz angolul, most jött ki az V), abban benne van minden pszichés betegség. ilyen még a BNO-10-05, uezek a betegségek kissé másként kategorizálva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!