Mit gondoltok az olyan szülőkről, akik a lakásban cigiznek és a gyerekek azt szívják?
Én szüleim is dohányoztak, de csak az udvaron vagy a szagelszívó alatt. Szóval kulturáltan is meglehet oldani.
Ellenpéldák erre egy ismerősöm szülei. Megállás nélkül szívják a lakásban a cigit, a füstöt vágni lehet, a falak már szürkülnek, gusztustalan, irtózatosan büdös minden. Egyszer egy 1,5 autóútra beültem melléjük, természetesen ott is végig ment a pöfékelés, de az ablakot nem lehetett lehúzni...Nagyon rosszul lettem, majdnem összeestem, amikor kiszálltam...Kérdeztem a gyerekeiket, hogy amikor kicsik voltak akkor is így ment ez? Mondták, hogy igen és ők is mindig rosszul voltak 1-1 hosszabb kocsikázás után, de mára megszokták. Úgy megutálták a cigit, hogy ők nem szoktak rá. Az egyikük lakótársam is volt egy időben, örültem is, hogy nem dohányzik. Helyette vízipipázott non-stop, az ablakot kinyitni nem volt szabad, úgyhogy nekem maradt a migrén és a hányás. Nem sokáig volt a lakótársam. :D
Azt,hogy az ilyenektől el kellene venni a gyereket.
Undorító,mocskos ganaj emberek az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!