Mit gondoltok az olyan szülőkről, akik a lakásban cigiznek és a gyerekek azt szívják?
# 9/10
Aki egyszer rászokik az nem tudja letenni. Dehogynem.
Az első 3 nap rossz csak. Én bevettem nospát, mert a hasam görcsölt az idegességtől. Meg tic-tac-ot ettem cigi helyett és ennyivel le tudtam szokni. Aztán tic-tac-ról kellett leszoknom, de az se volt nehéz, mert annyira nem szerettem meg :)
Vendégeskedtem egyszer ilyen bagósnál, a villának is bagóíze volt, mindenből az áradt. Az ilyen gyakorlatilag nullázza az ingatlana értékét is, érthetetlen.
Annyit tehet a srác, hogy csak keveset van otthon.
énnél már csak az a rosszabb, amikor terhes nőt látok bagózni.
az ilyenek gondolom később is xarni fognak a baba/gyerek egészségére és nyugodtan rágyújtanak vele egy szobában.
szerintem is szánalmas. ha cigizni akar, tegye, de menjen ki a szabad levegőre, ne a házban tegye.
amúgy is gusztustalan, idővel a falak és a bútorok is beisszák a cigi szagát. + lehet havonta festeni mert elsárgulnak a falak,ajtók,ablakok.
a passzív dohányzás meg van olyan rossz mint az aktív..csak az aktív dohányos önszántából mérgezi magát, míg a passzív nem tehet róla,hogy ilyen emberekkel van körül véve.
Nem egészséges a lakásban cigizni. Ez tény. Főleg, ha gyerek is van a háznál. De nálunk például a konyhában "lehet" cigizni és a 6 emberből 3 masszív dohányos. Szivesen kimennénk a teraszra vagy a bejárati ajtó elé cigizni, de nem lehet télen az ajtókat nyitogatni! Egyiket sem! Soha! Szóval nem tudunk mit tenni...marad a konyha..akár tetszik a többieknek, akár nem. Senkit nem lehet kötelezni arra, hogy márpedig szokjon le, mert zavaró a füstje. Nálunk a szülőknél csak anyum cigizett, de ő is leszokott már 10 éve...és sosem szívott sokat. Napi 5-6 szálat. Gyakorlatilag alig láttam mikor cigizik mikor gyerek voltam. Fater meg egyáltalán nem. Mégis húgom is és én is bagósok lettünk.
Tudom, hogy annak aki nem dohányzik nagyon zavaró lehet a füst...nekem is volt olyan, hogy pár napig nem gyújtottam rá, és szó szerint rosszul voltam mások füstjétől.. Én azt mondom aki akar, cigizzen nyugodtan...ettől nem lesz rossz ember, de ha teheti, akkor ne zavarjon vele másokat (főleg ne gyerekeket).
"nagyon zavaró lehet a füst..."
Az egy dolog.
Tényleg nagyon zavar... de a passzív dohányzástól ugyanúgy tüdőrákot lehet kapni, mint az aktívtól. Meg egy csomó légúti betegséget.
Szerintem gáz, ha valaki a lakásában dohányzik. Minden büdös lesz. Sokan abban a szobában is dohányoznak, ahol alszanak. És ez akkor is gáz, ha nincs gyerek.
Ha van, akkor még rosszabb, mert tönkreteszik az egészségét.
16!
Igen, igaz. Nem csak zavaró, de káros is lehet az egészségre. De azért azt se felejtsük el,
hogy olyanok is kaptak/kapnak tüdőrákot, allergiát vagy bármilyen más ilyen jellegű betegséget, akik az életükben egyszer sem gyújtottak rá, sőt a közelükben nem is volt soha dohányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!