Szerintetek normalis az ilyen szulo, aki ezt megengedi? Mas szulok hagynanak?
Egy volt osztalytarsamrol van szo, 19 eves lesz iden, de 2 eve folyamatosan ugy nez ki, mint egy rib.anc, a facebookja tele van olyan kepekkel, amiket fel van nyomva a csecse a nyakaba, fullra van sminkelve, ultra mini cuccokban van, es igy jar hetkoznap is iskolaba. Az anyja pedig buszke erre, hogy a kislanya hogy nez ki.
Ez normalis? Megertem, hogy valaki szep akar lenni, de ilyen kepeket kitenni?!
Nézd, ez mindig attól függ, kinek mit jelent a szórakozás, illetve mit könyvel el sikernek.
Nem nagyon hiszem, hogy aki megkéri egy 16 éves, "ribisen" öltözködő lány kezét, az a belső értékeit nézi. De ha te mondod, biztos így van.
Lehet, hogy 16 évesen az ember még nagyon menőnek tartja az átlátszó blúzt, bár ezek szerint te most is jónak találod az ilyesmit. Én inkább úgy látom ezt, hogy nagyon nem szeretném, ha az én lányom így mászkálna, vagy ha a kisfiam ezt látná az utcán.
Aztán csodálkoznak a lányok, hogy szépen megmutatják, mijük van, aztán a fiúknak csak arra kellenek.
Emlékeztek arra a jelenetre a Micsoda nő-ből? Amikor végigjeltett a csaj az utcán a ribis cuccban, aztán pár perc múlva rájött, hogy kicsit komolyan környezetben csak nevetséges és kinézik? Tudom, hogy csak egy film, de van benne igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!