Szerintetek normalis az ilyen szulo, aki ezt megengedi? Mas
szulok hagynanak?
Figyelt kérdés
Egy volt osztalytarsamrol van szo, 19 eves lesz iden, de 2 eve folyamatosan ugy nez ki, mint egy rib.anc, a facebookja tele van olyan kepekkel, amiket fel van nyomva a csecse a nyakaba, fullra van sminkelve, ultra mini cuccokban van, es igy jar hetkoznap is iskolaba. Az anyja pedig buszke erre, hogy a kislanya hogy nez ki.
Ez normalis? Megertem, hogy valaki szep akar lenni, de ilyen kepeket kitenni?!
És? Nekem se tetszik, de ha neki tetszik akkor ez van. Én meg nap mint nap rocker ruhába vagyok.. Vagy ingbe? És?
2016. febr. 25. 20:23
14/31 anonim válasza:
És akkor mi van? Ha ő így érzi jól magát.
2016. febr. 25. 20:24
15/31 anonim válasza:
Hú nagyon utálod ezt a csajt. Akinek 19 èvesen meg kell mondani mit vehet fel ott baj van!!am mièrt vagy ilyen irigy ? Tèged ìgy neveltek ? Egèsz èletedet sóvárgással töltöd? Biztos neked is vannak hibáid te sem vagy tökèletès de százas se lehetsz ha ezzel vagy elfoglalva.mièrt nem szarod le ôt ? Gondolom ő leszar tèged te is tedd azt
2016. febr. 25. 20:25
16/31 anonim válasza:
Akkor most magadról is tegyél fel egy képet.
2016. febr. 25. 20:56
17/31 anonim válasza:
Te nem szeretnél néha így kinézni? Mert szerintem igen. Annak idején irigyeltem az olyan lányokat, akik divatosan öltöztek. Nekem nem telt rá, különben is, anyám tettlegesen elmagyarázta volna, mit vegyek fel, hiába múltam el akármennyi
2016. febr. 25. 21:02
18/31 anonim válasza:
Irigység mekkora nagy dolog :))
2016. febr. 25. 21:16
19/31 anonim válasza:
Szerintem csak figyelemre vágyik :) Szeretne mindenkit lenyűgözni és amint láthatod valamennyire sikerült neki.
A szülők valószinüleg hozzájárultak hogy ilyen lett a lányuk, talán nem adtak kellő mennyiségű figyelmet neki amikor kicsi volt :)
2016. febr. 25. 21:40
20/31 anonim válasza:
Nem veszitek észre, hogy ennek semmi köze az irigységhez?! Ha a kérdező akarná, ő is vehetne magának tucatjával ribis ruhákat, és máris olyan lenne...Egy ilyen könnyen elérhető dologra nem lehet irigy lenni, akár én is vehetnék ilyen ruhákat férfi létemre, persze nyilván nem teszem meg..... Az embernek nem lehet véleménye irigység nélkül? Ugyanmár....
Valaki értelmes ember írja már le, mire jó a ribis öltözködés! Azon kívül, hogy semmire, ráadásul mindenkinek meg lesz róla a véleménye. Komolyan, valaki írja le, mert érdekel.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!