Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normalis az ilyen...

Szerintetek normalis az ilyen szulo, aki ezt megengedi? Mas szulok hagynanak?

Figyelt kérdés

Egy volt osztalytarsamrol van szo, 19 eves lesz iden, de 2 eve folyamatosan ugy nez ki, mint egy rib.anc, a facebookja tele van olyan kepekkel, amiket fel van nyomva a csecse a nyakaba, fullra van sminkelve, ultra mini cuccokban van, es igy jar hetkoznap is iskolaba. Az anyja pedig buszke erre, hogy a kislanya hogy nez ki.

Ez normalis? Megertem, hogy valaki szep akar lenni, de ilyen kepeket kitenni?!

2016. febr. 25. 19:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%

Nem kell megengednie egy felnőttnek, hogy mit tegyen.iEgy MAC rúzs 6500tól kezdődik.

Az a kérdés, hogy a kérdező miért DÜHÖS és miért tett ki kérdést. Márpedig a kérdező dühödt.

2016. febr. 25. 22:14
 22/31 anonim ***** válasza:
68%

egy 19 eves lany FELNOTT NO meg akkor is ha iskolaba jar. es ha csinos akkor legalabb latja a vilag is.

en akkora miniben jartam ha leultem a buszon igencsak kilatszott a bugyim;-))) de mivel nagyon jol neztem ki nem valt hatranyomra . es en mar 16 evesen igy oltoztem . de ez regen volt. szoval en sem korlatoznam a lanyomat hogy mit vegyen fel 19 evesen.

2016. febr. 26. 07:22
 23/31 anonim ***** válasza:

20/22 es akkor en leirom.

arra jo hogy ha amugy is jol nez ki egy no/lany akkor meg jobban felhivja magara a figyelmet, hadd csorogjon a pasik nyala utana. a lanytarsak meg egyresze kedveli az ilyen tipust szivesen baratkozik vele , a masik fele meg hadd irigykedjen. mint a kerdezo akinek a "csecsei" biztosan nincsenek felnyomva a nyakaba. Jo dolog feltunni es erezni a figyelmet. en mar regen ferjnel voltam a ferjem megis imadta ha atlatszo felsokben jartam melltarto nelkul, miniben stb. Buszke volt ra hogy jo no a felesege.

2016. febr. 26. 07:26
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Sok ember van, aki mindenképp ki akar tűnni a többi közül. Ha ez másképp nem megy, akkor azzal, hogy kilógatja a fenekét a szoknyából. Van, akinél ez idővel elmúlik, és majd fogja a fejét később, hogy de hülye volt, más meg úgy marad, mint az utolsó az átlátszó blúzával.

A mellékelt képen lévő nő szép és csinos, de ennek az öltözéknek megvan a maga helye. Elmegy benne bulizni vagy valami hasonló. Iskolába nem éppen ideális.

Az a baj, hogy sokan összekeverik, hogy a kihívó ruházat egyben csinos is. Vagy inkább elegáns. Igen, lehet csinos, ha valakinek jól áll, de ettől nem kell mindennap ilyet hordani. Ha utána valamikor alkalomra kell menni, mit vesz fel? Nem marad már lehetősége emelni a szintet, mert nincs hová.

Én nem irigykedem a csinos nőkre, megállapítom, hogy csinosak, mutassák is meg, de szerintem ennek nem az a módja, hogy átlátszó blúzban flangálnak az utcán. Nekem ez szimplán olcsó, és sokat elmond a viselőjéről.

Azt viszont szupernek találom, sőt talán irigykedem is rá, aki mindig az alkalomhoz illően, visszafogottan elegáns tud lenni. Az már "művészet".

Visszatérve az eredeti kérdésre, nem örülnék, ha a lányom napi szinten így mászkálna az utcán, de 19 évesen ezt már nem lehet megtiltani. Korábban kell kialalkítani benne, hogy mikor minek van ideje.

2016. febr. 26. 08:06
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább legyen egy lány önbizalomhiányos, ezerszer normálisabb jellem és kelendőbb egy párkapcsolatra. Ja, és lehet is vele párkapcsolatban élni."

Az önbizalom hiány nem valaki jó dolog. Azt jelenti, hogy kb. semmire nem becsüli magát. Agresszív, lenyomó egyedek könnyen megtalálják és mellettük még kevesebbre fogja magát becsülni, míg a másik szívja az energiáját. Vagy ő maga lesz agresszív, lenyomó energiavámpír.

Ha igaz az állításod és egy ilyen ember kelendőbb párkapcsolatra, akkor már értem, miért van ennyi válás vagy együtt szenvedő, elcseszett család.

Nagyon ritka, hogy egy önbizalomhiányos találjon egy magával és a világgal rendben lévő embert párkapcsolatra. A legtöbbre az repül rá, aki ki akarja használni, el akar terpeszkedni rajta. Ha neked ez kell, akkor talán jobb is, ha nem fűzök hozzá semmit.

2016. febr. 26. 08:14
 26/31 anonim ***** válasza:
Ez az értékrendjük. Én nem foglalkoznék vele.
2016. febr. 26. 09:35
 27/31 anonim ***** válasza:
63%

#22: A ribis nem egyenlő a csinossal. Az nem itt kezdődik... :)

Én inkább szégyennek mondanám,hogy így öltözködtél, csak megjegyezném rólad,hogy rossz ri banc,nem pedig egy barátnő jutna eszembe. :) persze sok pasinak idáig tart az igény.

2016. febr. 26. 10:36
 28/31 anonim ***** válasza:
63%
#23: Kicsit gáz, hogy ha valaki azt élvezi, hogy valaki rá csorgatja a nyálát.....:) Nagy dolgot értél el az életben, hogy kiraktad mindened, és azok a férfiak, akik egy majom szintjén megragadtak, oda-vissza csorgatták a nyálukat. De segítek, nekik sem az jutott rólad eszükbe, hogy "Hmm,bárcsak a barátnőm lenne", inkább az, hogy "Hmm, de megdugnám!" Ennyi a különbség a két nőtípus között. Azon kívül hogy valószínűleg jó segged és melled van, nem sok nőiesség lakozik benned, mert az nem itt kezdődik :)
2016. febr. 26. 17:59
 29/31 anonim ***** válasza:
49%
10:36: Hidd el, nem mindenki akar a barátnőd lenni, így nem hiszem, hogy nagyon érdekelné, te mit gondolsz róla.
2016. febr. 26. 18:13
 30/31 anonim ***** válasza:
kedves 23 as nekem edesmindegy hogy te mit gondolsz rolam. en kielveztem a fiatalsagomat ugy es akkor akikkel eppen nekem kedvem volt, aztan ferjhez mentem, es boldog hazassagban elek mar tobb evtizede. Egyebkent erdekes modon a "ribis" oltozkodesem ellenere az elso komoly kerom aki megkerte a kezemet 16 eves koromban tette. Es volt nem egy meg ketto akik szivesen vettek volna felesegul.Ui. attol meg hogy ugy oltoztem aki megismert pontosan tisztaban volt az emberi ertekeimmel is es az oltozkodesi stilusom elonyomre valt es nem hatranyomra.en azt gondolom ha az ember szep nyugodtan megmutathatja amije v an. nem kell am osszekeverni a qurvat aki all az utcasarkon azzal aki sexisen nez ki. az utobbi tipus ugyanis annak adja oda a sexis ruha alatt levo dolgait akinek O akarja es nem mindenkinek, tudod ez a titka az egesznek. A ferjem imadta hogy igy oltoztem , buszke volt ram es ma is ertekel szeret es megbecsul. De ne aggodj ma mar nem rakom ki a mindenfelet a kirakatba csak amennyire a korom es az izles ezt megengedi. Kicsit tobb fejtorest okoz (na meg koltseget) az en koromban ugy megjelenni valahol hogy elegans , divatos legyen az ember, de siman keresztul viheto ;-))) En mar 15 evesen modellkedtem es ott megtanitjak az embert sok fortelyra amit egesz eleten at tud hasznositani.
2016. febr. 28. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!