Hogy értessem ezt meg a szüleimmel?
Most vagyok kilencedikes és egyszerűen rengeteg a tanulnivaló, annyira hogy sokszor csak fél 11 vagy 11 körül kerülök ágyba, ezek után meg hulla áradt vagyok másnap reggel. És ha azt mondom a szüleimnek hogy nem volt időm mert mást tanultam, akkor jönnek azzal, hogy akkor átmehetsz valami sz*r gimibe ha nem vagy képes tanulni(nyolcosztáyosba járok).
És ami a legroszzabb hogy látják hogy mennyit tanulok. Például már tavaly óta küzdök matekból a négyesért, de mindig csak a hármas sikerül, és ezért is dühösek, pedig együtt szoktaunk tanulni.
Ma is írtunk egy dolgozatot, amire egyszerűen nem volt időm megtanulni rendesen meg tegnap megint késő á
éjjelig tanultam, szóval elég rossz lett, hármas lesz vagy talén négyes, szóval ezért menni fog a kiabálás egész este.
Meg anyáék engem elépzelenk mint ügyvédet, amikor tudják hogy nem az akrok lenni és hogy nem lenne bennem elég kitartás a jogi egyetemre, de azért híresztelik a családban hogy belőlem ügyvéd lesz.
Hogy értessem meg velük hogy egyszerűen túl vagyok terhelve eért nincs időm mindent megtanulni?
Előre is köszönöm a válaszokat
15/L
én is elit gimibe jártam. nem voltam bizony ötös én sem mindenből, szintén 2-3 hármasom volt mindig, mint a kérdezőnek.
de ettől még nem gondolom,hogy ne lenne az ember gimnáziumba való,hogyha a többi tárgyból jó.
+ matekból én 12. félévkor is hármas voltam. de az érettségim érdekes mód ötös lett:D kicsit nehezebb voltak az órai dogák, mint maga az érettségi.
a szülediet meg állítsd le,hogy nem szeretnél ügyvéd lenni és ne szóljanak ebbe bele.. ők se gondolják komolyan,hogyha rád erőltetik akkor majd milyen jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!