Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem ezt meg a...

Hogy értessem ezt meg a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Most vagyok kilencedikes és egyszerűen rengeteg a tanulnivaló, annyira hogy sokszor csak fél 11 vagy 11 körül kerülök ágyba, ezek után meg hulla áradt vagyok másnap reggel. És ha azt mondom a szüleimnek hogy nem volt időm mert mást tanultam, akkor jönnek azzal, hogy akkor átmehetsz valami sz*r gimibe ha nem vagy képes tanulni(nyolcosztáyosba járok).

És ami a legroszzabb hogy látják hogy mennyit tanulok. Például már tavaly óta küzdök matekból a négyesért, de mindig csak a hármas sikerül, és ezért is dühösek, pedig együtt szoktaunk tanulni.

Ma is írtunk egy dolgozatot, amire egyszerűen nem volt időm megtanulni rendesen meg tegnap megint késő á

éjjelig tanultam, szóval elég rossz lett, hármas lesz vagy talén négyes, szóval ezért menni fog a kiabálás egész este.

Meg anyáék engem elépzelenk mint ügyvédet, amikor tudják hogy nem az akrok lenni és hogy nem lenne bennem elég kitartás a jogi egyetemre, de azért híresztelik a családban hogy belőlem ügyvéd lesz.

Hogy értessem meg velük hogy egyszerűen túl vagyok terhelve eért nincs időm mindent megtanulni?

Előre is köszönöm a válaszokat

15/L

2016. febr. 25. 15:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én is elit gimibe jártam. nem voltam bizony ötös én sem mindenből, szintén 2-3 hármasom volt mindig, mint a kérdezőnek.

de ettől még nem gondolom,hogy ne lenne az ember gimnáziumba való,hogyha a többi tárgyból jó.

+ matekból én 12. félévkor is hármas voltam. de az érettségim érdekes mód ötös lett:D kicsit nehezebb voltak az órai dogák, mint maga az érettségi.

a szülediet meg állítsd le,hogy nem szeretnél ügyvéd lenni és ne szóljanak ebbe bele.. ők se gondolják komolyan,hogyha rád erőltetik akkor majd milyen jó lesz.

2016. febr. 25. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!