Ha a lányod a minimálbér összegét hagyná ott alapesetben a szépségszalonban havonta, zavarna?
Tehát az csak az "átlag", 3 hetente ismétlődik.
Felnőtt, tehát nem a szülőktől várja el, hogy fizessék. Zavarna titeket, vagy amíg megteheti, nem szólnátok semmit?
nem dicsekvésből, de énis megtehetném ezt. de inkább magam gyantázok itthon, gél lakkot is én csinálom+ szemöldökömet és a hajamat is magam festem.
én sajnálnék több tízezret kiadni ezekért havonta, amikor itthon anyagáron meg tudom csinálni, laikusként is.
jó, nyilván komplett arctisztító kezelést nem magam csinálok, de egy gyantázást itthon is meg lehet oldani .
mert ha kérdező ezt összeadod, kb 1 milliót évente elszórsz erre.. szerintem sokkal jobb helyre is lehet költeni ennyi pénzt..sőt esetleg olyanra ami maradandó is.
vagy vennél egy epilátort 10 ezerért. évekig jó lenne.. pl.. de gyantázás se kerül olyan sokba ,hogyha otthon csinálod:) a szettet egyszer megveszed, utána havonta pár száz ft a patron+lehúzó. szóval meg lehet oldani ezt olcsóbban is.
szóval gondolkozz el rajta,hogy tudnál ebből lefaragni. +hogy szükség van -e minden kezelésre,szolgáltatásra.
nyilván másnak semmi köze nincsen,hogy hova költöd a pénzed amiért megdolgozol.. de attól még beláthatod,hogy hülyeség ennyit elszórni.
De miért kompenzálna? Ha én videojátékokat veszek ennyiből, mit kompenzálok?
Én is aranyat meg gyémántot kennék az arcomra, ha megtehetném.
Aki szerint meg a rendszeres arcápolástól csúnya lesz a bőr, annak a véleménye nem számít, mert minden logikát mellőz.
nézd, kinek mi a fontos...
én nem adnék ennyit ilyesmire, de alighanem akad olyan, amire én költök sokat, és amitől másnak szaladna fel a szemöldöke
azonfelül én könnyebb helyzetben is vagyok, nem kell gyantáztatnom, kevés helyen nő szőr rajtam, ahol meg igen, na azt inkább magam oldom meg....
jó állagú hajam van, ha három havonta jó formára levágják, utána mosás után csak összerázni kell, fésűt is ritkán használok...festeni ugyan festem két havonta, de azt is magam csinálom, nem annyira a pénz, mint az idő miatt...ameddig fodrász festette, ráment fél napom, így egy órával megúszom...
pedikür...meg is halnék, ha egy idegen a lábkörmeimet vagdosná... manikür...szép, egészséges, ápolt körmeim vannak heti egyszeri félórás ráfordítással...az eszközeim ugyan drágák, de ugyancsak ritkán kell megvásárolni őket, és én valahogy szeretem csinálni...
és hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, zavarna, de nem szólnék bele...a lányom ugyan nem szépségszalonokban hagyja az általa (nehezen) megkeresett pénzét, de sokszor olyasmiket vásárol, amit nem, és nem értek...
de akkor sem szólok bele...felnőtt ember...ő dolgozik meg a pénzéért, ő dolga mire költi....
Nem mondanám, hogy ne tegye, mert ha a saját pénzéből költ, akkor nincs jogom beleszólni.
Viszont szomorú lennék, hogy ilyen lányt sikerült nevelnem.
Miért van elbaszva az, aki sokat költ a külsejére?
Furák vagytok.
azért, utolsó, mert ez igenis sok, és gyakran. háromhetente, és ennyit tök felesleges elkölteni, az bizony túlzás.
nekem az jutott eszembe, hogy ha ez az átlag, akkor mit csinál, ha valami különleges alkalom van? pl esküvő. és ő a menyasszony...atyaég, akkor gondolom milliókat költene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!