Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a lányod a minimálbér...

Ha a lányod a minimálbér összegét hagyná ott alapesetben a szépségszalonban havonta, zavarna?

Figyelt kérdés

Tehát az csak az "átlag", 3 hetente ismétlődik.

Felnőtt, tehát nem a szülőktől várja el, hogy fizessék. Zavarna titeket, vagy amíg megteheti, nem szólnátok semmit?

2016. febr. 21. 09:29
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
87%
nem tudom hova jársz kérdező,de én is járok fodrászhoz 6 hetente, körmöshöz 4 hetente, gyantáztatni, mivel nem sok szőr van rajtam 6 hetente, arctisztításra 8 hetente, szemöldök szedésre-festésre 4 hetente, és mindezt összeadva se jön ki összesen 20 ezerre. Tehát havi lebontásban 10 ezerbe kerül nekem az igényes megjelenés, és már néha ezt is soknak érzem, pedig van miből, de akkor is. Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, az is lehet igényes a külsejére aki nem hagy havonta 80 ezret szalonban.
2016. febr. 21. 11:14
 32/52 anonim ***** válasza:
89%

Az összeg, akkor zavarna, ha ezért más, alapvetőbb dolgokra nem jutna, pl. számlák kifizetése, kaja. Vagy ha tisztességtelen, erkölcstelen dologgal keresné meg rá a pénzt.

Az is számít, hogy miért jár? Én egy valakit ismerek, aki ilyen nagyon sokat költ. De ő egy tipikus mű nő. Természetellenes szemöldökkel, természetellenes műszempillával, szolis bőrrel, műhajjal. Ha ilyen lenne a lányom, akkor nagyon kiakadnék, hogy miért sikerült így félre. Mi normális emberek vagyunk. Nem hiszem, hogy ilyen gyerekünk lenne.

Ha szolidan, szépen ápolt, akkor okés.

2016. febr. 21. 11:23
 33/52 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ, milyen kezelésre járna. Ha pl. szőrtelenítésre, arckezelésre (pattanások ellen), nem zavarna.

Ha a kezelések oka ilyen-olyan szemöldöktetoválás,műköröm, szájkontúrtetoválás, szóval ilyen haszontalan és agyatlan dolgok lennének, akkor sem az zavarna, hogy mennyi pénzt ad ki rá, hanem hogy ezt fontosnak tartja (mikor mindenki sokkal szebb nélküle!). Ilyen esetben megpróbálnám rávezetni, hogy természetesen sokkal gyönyörűbb, mint ezekkel.

Amíg megteheti, a pénzügyi részébe nem szólnék bele. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.

2016. febr. 21. 11:27
 34/52 anonim ***** válasza:
75%
Ismerem a kozmetikus árakat, fodrászhoz is járok 4-6 hetente, de 80 ezer nekem is sok. Az esküvőm előtt tavaly nyáron elmentem teljes gyantára, 3D-s szempillát rakattam fel, szemöldökszedés, ezért fizettem kb 25.000 fotintot összesen. A körmöm 5000 -6000volt, ( de csak mert menyasszonyi köröm volt) pedikűr 2500, hajfestés átlagosan 5000 ftba szokott kerülni. A masszázs felénk 3000 ft körül mozog 1 órás frissitő. Akárhogy számolom, nekem nem jön ki a 80.000 ft. Olyan 40-45 ezer lenne ha ezeket mind megcsinálnám havonta. Sztem vagy csúnyán átvàgnak az árakkal, vagy olyan szalonba jársz ahol alapból 2x annyiba kerül minden, vagy nem tudom még plusz 40-ért miket csináltatsz (?? :O ) egyébként ameddig nem én fizetném a gyereknek, és hónap végén nem jön hozzám pénzt kérni mert neki elfogyott a fizuja, nem érdekelne.
2016. febr. 21. 11:30
 35/52 anonim ***** válasza:
63%

Nos tudom le leszek pontozva a válaszom miatt, ezen a portálon az őszinteségért ez jár, ill. ha a kérdező nem megerősítő választ kap, azért is, de nem érdekel.

Erősen elgondolkodnék, hogy mit rontottam el, hogy ilyen felszínes gyereket sikerült nevelni. Dícséretes, ha valaki odafigyel a külsejére, de ez már nagyon nem az a kategória, hanem egy felszínes, erősen ego centrikus ember benyomását kelti, és valószínűleg ez rányomja a bélyegét az emberi kapcsolataira is. A szépségszalonban biztos tárt karokkal várják 3 hetente, persze ennyi money-ért mindenki magára erőlteti a műmosolyt.

Sokkal fontosabb kérdés, hogy mivel foglalkozik, van e értelmes hobbija, életcélja, vagy csak egy felszínes hajfestés, testkezelés, szemöldökszedés, sminkelés műveletsor teszi ki szegényes életét periodikus ismétlésben. Szó szerint azt érzem akkor: szegényke... És nem bántásból gondolom így, hanem őszintén.

2016. febr. 21. 11:31
 36/52 anonim ***** válasza:
75%

Ha a lányom tisztességes munkával megkeres ennyi pénzt akkor költse amire akarja,feltéve ha nincs unokám és nem tőle veszi el!

Nekem felérne egy kínzásos büntetéssel ha be kellene ülnöm egy szépségszalonba,utálok minden nőcis dolgot,de tiszteletben tartom azokat akik időt,pénzt ,energiát fordítanak arra,hogy jól nézzenek ki! Viszont elvárom,hogy azért mert én az alap tisztálkodáson túl semmi ilyesmire nem vagyok kapható még ne nevezzenek igénytelennek!

Ennyi!

2016. febr. 21. 11:57
 37/52 anonim ***** válasza:
51%

Nem zavarna, viszont én nem adnék neked egy árva fityinget sem ezek után, ha valaha megszűnne a munkahelyed (ha van) és megszorulnál.

Azt viszont elvárnám, hogy ha havonta 80 ezret költesz szempillára meg masszázsra, akkor költs ugyanennyit jótékony célokra is.

De kicsit engem is aggasztana, hogy ennyire nem vagy elégedett magaddal, vagy talán a párod ennyire elégedetlen veled, már ha van. Szép dolog igényesnek lenni, havonta egyszer egy mani-pedi teljesen oké, de a rendszeres hajfestés, szemöldök festés, szempilladúsítás... ezek komoly önértékelési problémára utalnak. Gyakorlatilag akkor soha nem látszik a természetes arcod, csak amit rád festenek a kozmetikában. A sok festéknek meg műanyagnak pár év alatt meglesznek a káros hatásai, ezt azért jó, ha tudod, bár gondolom ezt elfelejtik említeni a kozmetikusok.

2016. febr. 21. 12:14
 38/52 rrrrrreennnnn ***** válasza:
53%

Èn is nagyívből teszek a lepontozàsra, de hatalmas gondok lehetnek veled. A felfogàsoddal és a külsőddel is, ha neked ezekre van szükséged ilyen összegekért ennyi időközönként, ahhoz, hogy nèzz ki valahogy.

Kozmetikushoz szemöldökigazìtàs, ennyi.

A szempillàmat ricinusolajjal kenem 3-szor hetente, ìgy elég, ha egyszer àthùzom egy jò minőségű spiràllal, ugyanis a ricinusolajtòl nagyon erős és hosszù.

Fodràszhoz 4-5 hetente hajvégfrissìtésre, magamnak szìnezem. Pakolàs: nedves hajvégekre méz és tojàssàrgàja péppé keverve. Egy éjszkàra dunsztba teszem, màsnap alaposan lemosom. Gyönyörűen csillog és egészséges.Persze hajbalzsamot is hasznâlok, de nem minden alkalommal, hadd szellőzzön a hajam...

Arcomra reszelt krumpli levét teszem, àtdörzsölöm... Egyébként is szép, csak vigyàzni kell rà. Hetente 2-szer arctisztìtô tonik.

Na műkörmöm életemben sem volt és nem azért, mert nem tehetném meg. Megnövesztem és kifestem. Mintàkat is teszek bele. Nagyon jô kikapcsolòdàs ez a pepecselés...

Sokmindent tudnék sorolni, de az ilyen megszàllottaknak tök felesleges.

70 rugòbòl vegyél szőnyeget, hàztartàsi dolgokat.

Ha egy nem vàrt kiadàs jön közbe,(nagyobb betegség),majd gondolkodsz , hogy minek töltögetted a szempillàdat,(vagy mi a bànatot).

Anyukàd helyében nem zavarna végülis, ha nem kérnél ezekre egy fillért sem, csak fàjna, hogy ilyen felszìnes vagy és a csalàdod(ha van màr),meddig toleràlja....

Tudod, a màrkàt kell megfizetni... A természetes dolgok meg csodàkra képes. De hogy gyantàzni is luxus magadak...

Na te tudod.

2016. febr. 21. 12:42
 39/52 anonim ***** válasza:
56%

Nem olvastam végig a hozzá szólásokat.

Mennyi pénzed van, mire költöd, az a te dolgod.

Ronda vagy, akkor még valahol érthető. Viszont, ha nem vagy ronda, majd az leszel a sok vegyi anyagtól pár év múlva.

2016. febr. 21. 12:45
 40/52 anonim ***** válasza:
66%
Ha a belsõ világodat ezzel tudod kiegyensulyozottan élni,akkor tedd!Szerintem is nagyon sok,ennyit ott hagyni a pénztárban.
2016. febr. 21. 12:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!