Ha a lányod a minimálbér összegét hagyná ott alapesetben a szépségszalonban havonta, zavarna?
Tehát az csak az "átlag", 3 hetente ismétlődik.
Felnőtt, tehát nem a szülőktől várja el, hogy fizessék. Zavarna titeket, vagy amíg megteheti, nem szólnátok semmit?
Ha közben én tartom el, akkor mindenképp.
Ha már külön élne, akkor csak szó nélkül furcsállnám, hogy hogy tud ennyit elkölteni, mire kell ez neki, mert nem ezt látta otthon, hanem azt, hogy az anyukája minden flinc-flanc nélkül természetesen is szép.
Nem tudom mennyi most a minimál 70 ezer?
Ha ennyit FELTÉTLEN szükséges szépségszalonba 3 hetente ott hagyni,
Akkor bocsi de jó ronda lányod lehet...
Nem vagyok ronda egyáltalán.
Ezek alap dolgok, gyanta, kozmetikus, manikűr, pedikűr és hasonlók.
A hasonlókat is sorold fel!
Mert ha ezekre ennyit költesz, akkor egy szőrös Jetit képzelek el, aki egy NDK-s úszónő testalkatával és egy transzi arcával él, s emiatt kell neki ennyi kezelés.
Végül is... A szépségszalonoknak is élni kell valamiből. Erre pont jó alanyok az ilyen birkák, akik ettől érzik magukat cépcégesznek meg naggggggyon igényesnek,hogy egy átlag alapfizetést 3 hetente ott hagynak náluk.
Ha a családoddal eltartatod magad mert a fizetésed megy a cépcégszalonyba akkor külön még pofátlan is vagy.
Ha nem,akkor nem firtatom a foglalkozásod,mert vannak tippjeim...
Különböző masszázsok, szempillatöltetés, szemöldökfestés, hajfestés, vágás, beszárítás.
Attól szerintem nem vagyok "szőrös jeti", mert 3 hetente teljesen legyantáztatom magam.
Már régen nem a szüleimmel élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!