Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a lányod a minimálbér...

Ha a lányod a minimálbér összegét hagyná ott alapesetben a szépségszalonban havonta, zavarna?

Figyelt kérdés

Tehát az csak az "átlag", 3 hetente ismétlődik.

Felnőtt, tehát nem a szülőktől várja el, hogy fizessék. Zavarna titeket, vagy amíg megteheti, nem szólnátok semmit?

2016. febr. 21. 09:29
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
73%
40 felett már járok kozmetikushoz, fodrászhoz stb, ismerem az árakat. Huszonévesen max gyantáztatnom kellett, meg időnként a derékig érő hajamat igazíttatni.:-) Most se költök 3 hetente 80 ezret ilyesmikre, holott megtehetném ( versenyszférában dolgozom), de nincs szükségem olyan kezelésekre, amik ennyibe kerülhetnek. Pusztán ezért gondolom, hogy a kérdezőnek problémái vannak a külsejével.
2016. febr. 21. 10:23
 22/52 anonim ***** válasza:
74%

Attól függ, mennyit keres. Ha havi 300-400 ezret hazavisz, akkor nyugodtan költsön ennyit magára, de havi 150 ezerből azért nem biztos, hogy felét magára kellene költenie.

Pár kérdés azért felmerült bennem.

1. Olcsóbban nem lehet ezeket megcsináltatni?

2. Mit szeretne kompenzálni ezzel a rengeteg külsőséggel?

2016. febr. 21. 10:25
 23/52 anonim ***** válasza:
55%

Arra nevelem a gyerekeim, hogy spóroljanak, szóval erősen csodálkoznék, ha havi 70 ezret kivágna az ablakon ilyesmire.

Az ápoltság alapvető, én is járok fodrászhoz, kozmetikushoz, ápolt a körmöm, szeretem ha szőrtelen vagyok mindenhol, de nekem ez a fenti összeg töredékéből is összejön.

Viszont havonta hasonló nagyságú összeget teszek félre, mert szükséges tartalék. Bármi történhet... egy autószerelő se olcsó, és arra tényleg nem sajnálja az ember a pénzt.

Vagy tönkremegy a mosógép, elromlik valami a házban, stb. Ezek is lehetnek súlyos tételek.

De ha megtörténik, ezt ki fogom csengetni zsebből.

Nekem ez a normális.

2016. febr. 21. 10:26
 24/52 anonim ***** válasza:
60%

Ez bizony kóros, kompenzàlàs.

Mièrt kell ilyen sokat, s ilyen gyakran?

Hajfestés 3 hetente?

Szőrteleníteni itthon is tudok (hajat festeni is), kozmetikussal szempilla, szemöldököt szoktam, de ennyiért, s 3 hetente, ez bizony kompenzàlàs.

2016. febr. 21. 10:46
 25/52 anonim ***** válasza:
50%

Haha, tényleg, ha három hetente szükséges 70 ezret a szépségedre költeni, akkor tényleg kíváncsi vagyok hogy nézhetsz ki anélkül:))) Veled tuti valami gond van! Nem az a baj hogy szépségszalonba jársz, hanem az, hogy ennyit kell költened a kinézetedre három hetente. Én 40 elmúltam jócskán, de látatlanban állítom, különbül nézek ki nálad:)

Pedig a hajam magam festem, a körmöm magam csinálom (nem műköröm), de rendszeresen sportolok, és nem eszem össze vissza mindent...ez többet ér, mintha havi 70-et otthagynék valahol, hogy vállalható formába hozzanak :)

2016. febr. 21. 10:48
 26/52 anonim ***** válasza:
79%
Azert ez igy keves info. De ha megteheti es swjat koltsegen finanszirozza a kerdezo, es utana nem panaszkodik, h le van egve ho vegere, akkor a maganugye. En is soknak talalom, de hozzateszem, sok mindent lattam mar: onbizalomhianyos not, aii hatkor kelt, h a ferje az eletben ne lassa smink nelkul es cegvezetot, akinek egyfajta az uzleti eletnek valo megfeleles, befektetes volt a mindig kifogastalan negjelenes
2016. febr. 21. 10:49
 27/52 anonim ***** válasza:
70%

Mivel önálló keresete van (gondolom) így semmi köze senkinek mire költi azt.

Másodsorban azt gondolom, hogy a kérdező ezzel kompenzálni akar valamit. Nem reális, és nem életszerű hogy 3 hetente 70-80 ezreket kell elkölteni "szépítkezésre".

Biztos hogy valamit ezzel akar ellensúlyozni, ha nem a külsejében, akkor a lelkében.

2016. febr. 21. 11:00
 28/52 anonim ***** válasza:
71%
az ő dolga, csak nekem hihetetlen, hogy úgymond elszórja a pénzt, ahelyett hogy félre tenné, hogy legyen tartalék, ha bármi történne.
2016. febr. 21. 11:03
 29/52 anonim ***** válasza:
82%

Ha teljesen független vagy, és nem a szüleidtől várod el, hogy kompenzálják a szépítkezési passzióidat, akkor miért is érdekel, hogy mit szólnak? Minek írtad ki ezt a kérdést?

Evvel is beigazolódni látszik, hogy valami nem teljesen stimmel odafent a toronyban...Illetve csak a kóros önbizalomhiányosok tesznek ilyet.

Engem nem zavar a dilid, mert nem én adom rá a pénzt.

Viszont rendkívül visszatetsző a válaszadók iránti ellenszenved, mert nem költenek 3 hetente egy vagyont ilyen helyeken, és az szükségszerűen igénytelen - szerinted...

Fodrász vagyok, a hajamat magamnak vágni nem tudom, ezért vágják, festeni magam festem, mert egy fodrász sem találja el azt az árnyalatot, amit szeretek.

Műköröm nem érdekel, számomra visszatetsző, magamnak lakkozom. Tudom szórjak hamut a fejemre...

De a mai nőkben van egyfajta irreális megfelelni akarás a világ felé. Szerintem ez igenis beteges...

2016. febr. 21. 11:06
 30/52 anonim válasza:
60%

Engem zavarna, ha a lányom ennyi pénzt költene el feleslegesen. De, hogy beleszólnék-e az nagyban függne a viszonyunktól. Ha tudom, hogy úgyse hallgatna rám akkor nem szólnék.

Felesleges vitázni egy nővel. Makacsak, naivak, hiúak és okosabbnak hiszik magukat az átlagnál. Majd a saját kárán megtanulja, vagy rájön egyszer, hogy mekkora marha.

2016. febr. 21. 11:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!