Ha a lányod a minimálbér összegét hagyná ott alapesetben a szépségszalonban havonta, zavarna?
Tehát az csak az "átlag", 3 hetente ismétlődik.
Felnőtt, tehát nem a szülőktől várja el, hogy fizessék. Zavarna titeket, vagy amíg megteheti, nem szólnátok semmit?
???
De miért, szerintetek csak a csúnya emberek járnak ilyen helyekre?!
Szép vagyok, de nem magam szeretném gyantázni a lábamat, vagy csinálni a körmömet, ezért járok oda.
Miért gondoljátok hogy csúnya, vagy csunyanak tartja magát az, aki szepsegszalonba jár?
Szőrtelenítés, pedikűr, manikűr, fodrász, ebben mi a luxus? Mi a kirívó? Ti nem jártok kozmetikushoz, fodrászhoz? Ha nem a szomszéd Zsuzsika csinálja otthon niveaval, hanem egy szalonban végzik magas minőségű alapanyagokkal, nyilván nem 2000 forint lesz
"Ti nem jártok kozmetikushoz, fodrászhoz?"
Nem. A bőröm gyönyörű, mert értek hozzá. A hajam szintén. 30+ se őszülök. A szőrtelenítést pedig megoldom magam.
Az én anyám még sosem kérdezte meg, mennyit költök körmösre, fodrászra.
70 - 80 e forint nekem is durva, de nem szólnék bele, önálló keresettel rendelkező gyerekem nem tartozik beszámolni. De nem örülnék neki, hacsak nem többszázezres jövedelme van.
Én járok rendszeresen. Gyanta havonta, körmös 3 hetente, fodrász kb hat havonta.
Nekem az összeg sok, messze nem hagyok ott ennyit.
Ez teljes mértékben az ő dolga, én csak akkor aggódnék, ha azt érezném, hogy alacsony az önbizalma és ezt próbálja kompenzálni, vagy ha függővé vált és ideges lesz, ha nem tudja valamiért beiktatni a szokásos szépítkezését valamelyik héten. (annyi minden tud addiktív lenni az ember életében...)
A minimálbér összege szerintem nem sok, én ugyan nem tudom, mire lehet szépségszalonban elkölteni, de nem értek hozzá, én is elszórok ennyit minden másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!