Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a lányod a minimálbér...

Ha a lányod a minimálbér összegét hagyná ott alapesetben a szépségszalonban havonta, zavarna?

Figyelt kérdés

Tehát az csak az "átlag", 3 hetente ismétlődik.

Felnőtt, tehát nem a szülőktől várja el, hogy fizessék. Zavarna titeket, vagy amíg megteheti, nem szólnátok semmit?

2016. febr. 21. 09:29
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

???

De miért, szerintetek csak a csúnya emberek járnak ilyen helyekre?!

Szép vagyok, de nem magam szeretném gyantázni a lábamat, vagy csinálni a körmömet, ezért járok oda.

2016. febr. 21. 09:53
 12/52 anonim ***** válasza:
56%

Miért gondoljátok hogy csúnya, vagy csunyanak tartja magát az, aki szepsegszalonba jár?

Szőrtelenítés, pedikűr, manikűr, fodrász, ebben mi a luxus? Mi a kirívó? Ti nem jártok kozmetikushoz, fodrászhoz? Ha nem a szomszéd Zsuzsika csinálja otthon niveaval, hanem egy szalonban végzik magas minőségű alapanyagokkal, nyilván nem 2000 forint lesz

2016. febr. 21. 09:54
 13/52 anonim ***** válasza:
58%

"Ti nem jártok kozmetikushoz, fodrászhoz?"

Nem. A bőröm gyönyörű, mert értek hozzá. A hajam szintén. 30+ se őszülök. A szőrtelenítést pedig megoldom magam.

2016. febr. 21. 10:03
 14/52 Andizsuzsi ***** válasza:
88%

Az én anyám még sosem kérdezte meg, mennyit költök körmösre, fodrászra.

70 - 80 e forint nekem is durva, de nem szólnék bele, önálló keresettel rendelkező gyerekem nem tartozik beszámolni. De nem örülnék neki, hacsak nem többszázezres jövedelme van.

2016. febr. 21. 10:04
 15/52 anonim ***** válasza:
89%

Én járok rendszeresen. Gyanta havonta, körmös 3 hetente, fodrász kb hat havonta.

Nekem az összeg sok, messze nem hagyok ott ennyit.

2016. febr. 21. 10:06
 16/52 anonim ***** válasza:
67%
Hat hetente, bocs
2016. febr. 21. 10:06
 17/52 anonim ***** válasza:
77%
Engem nem zavarna ha a lányom bla bla.. ő dolga. Amíg nem én fizetem szarok rá, inkább örülök neki, hogy boldog és támogatja a magyar vállalkozásokat :)))
2016. febr. 21. 10:07
 18/52 anonim ***** válasza:
83%
Nem az én pénzem, úgyhogy nem szólnék bele. Bár nekem ez az összeg túlzás.
2016. febr. 21. 10:12
 19/52 anonim ***** válasza:
84%

Ez teljes mértékben az ő dolga, én csak akkor aggódnék, ha azt érezném, hogy alacsony az önbizalma és ezt próbálja kompenzálni, vagy ha függővé vált és ideges lesz, ha nem tudja valamiért beiktatni a szokásos szépítkezését valamelyik héten. (annyi minden tud addiktív lenni az ember életében...)

A minimálbér összege szerintem nem sok, én ugyan nem tudom, mire lehet szépségszalonban elkölteni, de nem értek hozzá, én is elszórok ennyit minden másra.

2016. febr. 21. 10:14
 20/52 anonim ***** válasza:
85%
amíg nem én vagy a pasija fizetjük, tehát ő dolgozik meg a pénzért, sakkor azt csinál amit akar. De tudatosítanám benne, hogy ha valami miatt már nem futná neki ezekre, én nem fizetném.
2016. febr. 21. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!