Kinek a hibája? Kinek kéne állni a javítás költségét?
20 éves vagyok,otthon lakom még mert még tanulok.
Van egy mostoha apám,és egy 3,5 éves hisztis hugom akinek én bármit mondok nem hallgat rám semmibe. A mostoha apám heppje hogy engedi garázdálkodni akár az én holmijaim között. Megjegyzem ha az övét piszkálja akkor már szól anyámnak hogy nevelje meg a gyereket.
A laptopom szervízbe van,így anya kölcsön adta az övét hogy azon irjam meg a beadandóm. Hugom persze hisztizett hogy neki kell a gép,mostoha apám mondta a magáét miért vagyok irigy,nem teszi tönkre. Amig otthon voltam természetesen nem adtam oda a gépet. Mikor elmentem otthonról felraktam a szejrény tetejére,hogy ne érje el hugom.
Nos,a mostoha apám gondolván hogy azaz enyém(nekem is,és anyumnak is fekete a laptopja) levette és oda adta a hugomnak.
Mire haza értem látom hogy azzal játszik,filccel firkálgatott rá. Nem tudom mit csinlát vele,de nem lehet bekapcsolni. :S
Anyám sem volt otthon,ő a nagyszüleimnél volt vidéken, mikor haza ért nagyin kiakadt. Engem hibáztatott hogy tönkretettem. Neki munka eszköz is a gépe.
Mostoha apám a vállát vonogatja,hogy miért em szóltam hogy az anyám gépe,akkor nem adja hugomnak. Az én hibám,fizessem én a javitást.
Anyám csak örjöng,mindegy ki de vki fizesse ki. Kb 1,5 óra múlva sos-be jön egy szerelő,mivel holnap anyámnak kell a gép.
Én fel nem tudom fogni, hogy hogy van ez, a te laptopod tönkre teheti csak az anyudét nem :D?
Hát igen, a mostoha apádnak könnyebb volt a gyerek kezébe nyomni a laptopot ahelyett, hogy foglalkozott volna vele.
Számomra ez nem kérdés hogy ki a hibás, egyértelmű hogy a mostoha apád, te megtettél mindent, hogy ne kerüljön a kezébe.
nyilván nem a te hibád. de ezt a gyereket meg kéne végre nevelni. mert egy 3,5 éves már felfogja,hogy mire szabad firkálni és mire nem. de nyilván nem nevelik, csak nő mint a gomba..
de mondom, nem a te hibád. kb minden normális ember beláthatja.
nevelőapukád a hibás.
Én közölném velük hogy részemről a téma le van zárva, és oldják meg egymásközt.
A nevelőapámnak megmondanám hogy ha arra van pofája hogy odaadja a másik gépét, akkor fizesse is ki. Anyámnak meg azt, hogy legalább 5 percig használja a csepp kis eszét, és ne a lányát akarja lehúzni pénzzel más hibája miatt.
Szerencsére a szerelő meg tudta csinálni!
Nem én fizettem ki,mert mondtam anyámnak ha kifizetem akkor hétfőn lesz szíves vissza is adni a pénzt mert be kell fizetnem a vizsgadijamat. Erre még idegesebb lett anyém,és mondta a mostoha apámnak hogy fizesse ki,mert ő nem fog nekem kétszer pénzt adni.
Mostoha apám morog,mert szerinte én miért nem szóltamh az anyámé. Anyám ideges rá,mert milliószor mondta már ő is h ne adjon ilyen dolgokat tesom kezébe.
(érdekes mert csak az enyémet adja mindig oda... Bunkó. Ugy van vele majd apám vesz újat vagy nem tudom)
Igen,külön kasszán vannak anyámék. Részben miattam,mert én hozott gyerek vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!