MOTORszerelő úgy adta vissza a motort, hogy két helyen lezúzta a fényezést az alsó idomon. Úgy hozta vissza a motort, hogy nem voltam otthon, (feleségem vette át) ezért még nem fizettem ki. Mit tennétek, kifizetnétek az egész javítás költségét?
A sérülés úgy vélem akkor keletkezett, amikor a blokkot kiszerelték.
A motort a szerelő szállította el a társasház lépcsőházából. A lépcsőházban és a bejárat előtti előtérben is van egy-egy kamera. Ezeknek a felvételeit megnézem, ahogy hazaérek, és ha látszik (elég feltűnő: sötét szürke helyett műanyagfehér-alapozó színű a leverődés) hogy már sérülten vitte el, akkor szánom-bánom, de ha épnek tűnik, akkor tényleg lesz egy meccsünk.
Hát én még régebben nem fizettem ki a kerékdobbetétet szintén utólag amiért a szerelő elől szarul rögzítette és nagy sebességnél emiatt hozzáért a kerékhez és szét morzsolta. Tehát szép lyuk lett ott az autón. 12 ezer ft volt a dobbetét, meg amiért betette volna. Hát nehogy már.
Mennyibe kerülne az elvégzendő javítás a motoron? Vidd el fényezőhöz, még csak véletlen se hozzá, aztán a számlát vidd oda ennek a baromállat szerelőnek és ha drágább volt a javítás akkor a számlán felüli pénzt add oda neki azt kész. Rohadjon meg az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!