Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg hálás leszek felnőttké...

Tényleg hálás leszek felnőttként a verésekért?

Figyelt kérdés

Édesanyámék mindig avval "vígasztalnak", hogy majd felnőtt koromban hálás leszek amiért nadrágszíjjal meg pálcával vernek. Más szülők is mondják ezt? Akiket szintén vertek gyerekkorukban azok tényleg hálásak lettetek érte?

16 F

2016. febr. 19. 20:02
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
80%

Én is remélem, hogy kamu ez a kérdés, mert ha nem, akkor kedves kérdező, téged nem csak fizikailag bántalmaznak ami BŰNCSELEKMÉNY (hogy nyolc napon túl gyógyuló-e azt nem tudom), de ami mégrosszabb, lelki sérülté is tettek, ha azt gondolod, ez normális.

Igaza van annak a válaszolónak, aki azt mondja, ez egy Stockholm szindróma szerűség.

A pofon egyébként teljesen más kategória, azt az emberek általában indulatból, tehetetlenségből adják. Nem helyeslem, de teljesen más.

Az, hogy valaki módszeresen, előre elterveltem fogja a szíjját, és bőrt hasít a gyerekéből, semmi másnak nem tudom nevezni, csak kegyetlenségnek, erőfölény fitogtatásnak, megfélemlítésnek, és a kérdezőn is látható lelki terrornak.

A kérdésre válaszolva, vagy öntudatra ébredsz, és olyan messzire mész a szüleidtől, amennyire fizikailag lehetséges, vagy pedig egész életedre lelki sérült leszel.

2016. febr. 21. 13:46
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem .. Nem leszel hálá

Én legszívesebben haza mennék és apámat szemen köpném

2016. febr. 22. 00:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!