Tényleg hálás leszek felnőttként a verésekért?
Édesanyámék mindig avval "vígasztalnak", hogy majd felnőtt koromban hálás leszek amiért nadrágszíjjal meg pálcával vernek. Más szülők is mondják ezt? Akiket szintén vertek gyerekkorukban azok tényleg hálásak lettetek érte?
16 F
Én is remélem, hogy kamu ez a kérdés, mert ha nem, akkor kedves kérdező, téged nem csak fizikailag bántalmaznak ami BŰNCSELEKMÉNY (hogy nyolc napon túl gyógyuló-e azt nem tudom), de ami mégrosszabb, lelki sérülté is tettek, ha azt gondolod, ez normális.
Igaza van annak a válaszolónak, aki azt mondja, ez egy Stockholm szindróma szerűség.
A pofon egyébként teljesen más kategória, azt az emberek általában indulatból, tehetetlenségből adják. Nem helyeslem, de teljesen más.
Az, hogy valaki módszeresen, előre elterveltem fogja a szíjját, és bőrt hasít a gyerekéből, semmi másnak nem tudom nevezni, csak kegyetlenségnek, erőfölény fitogtatásnak, megfélemlítésnek, és a kérdezőn is látható lelki terrornak.
A kérdésre válaszolva, vagy öntudatra ébredsz, és olyan messzire mész a szüleidtől, amennyire fizikailag lehetséges, vagy pedig egész életedre lelki sérült leszel.
Nem .. Nem leszel hálá
Én legszívesebben haza mennék és apámat szemen köpném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!