Tényleg hálás leszek felnőttként a verésekért?
Édesanyámék mindig avval "vígasztalnak", hogy majd felnőtt koromban hálás leszek amiért nadrágszíjjal meg pálcával vernek. Más szülők is mondják ezt? Akiket szintén vertek gyerekkorukban azok tényleg hálásak lettetek érte?
16 F
Anyám, sokszor előkapta a nagy fakanalat, seprűnyelet, stb.
Nem teszi, valószínű, börtönről börtönre járnák mai napig. Mivel, nekem lehetett naphosszat a lelkemre hatni, semmit nem ért. Igaz, mai napig mondhat bárki bár mit, nem hat meg.
Nem érdemled meg, a szüleid nem tudnak nevelni, és azt hiszik, hogy majd a verés használ.
Én a helyedben azért majd felnőtt koromban odacsapnék nekik egy-kettőt, hadd érezzék ők is a törődést.
Szerintem aki azt mondja, hogy a verést - NEM a pofont - megköszöni, annak valami Stockholm szindróma szerűsége van. Vagy mondogatja, hogy minden szép és jó volt, vagy beismeri, hogy soha nem szerették a szülei.
Vagy egy kis szociopata lesz, aki annyira meg fogja szokni a büntetést, hogy már nem ijeszti el.
#21: Részvétem, hogy ezt kaptad és hoztad otthonról.
Neked nem fakanál, hanem normális szülő kellett volna.
Igazad van utolsó!
Ez pont olyan, mint az egyik ismerősöm macskája. Mindig amikor rossz helyre végezte a dolgát belenyomták az orrát. Mikor felnőtt a cica már saját maga nyomta bele, mert azt hitte úgy kell.
Remélem azért te, kérdező, nem fogod ütni-verni a gyerekeidet, mert téged is ütöttek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!