Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg hálás leszek felnőttké...

Tényleg hálás leszek felnőttként a verésekért?

Figyelt kérdés

Édesanyámék mindig avval "vígasztalnak", hogy majd felnőtt koromban hálás leszek amiért nadrágszíjjal meg pálcával vernek. Más szülők is mondják ezt? Akiket szintén vertek gyerekkorukban azok tényleg hálásak lettetek érte?

16 F

2016. febr. 19. 20:02
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
20%

Anyám, sokszor előkapta a nagy fakanalat, seprűnyelet, stb.

Nem teszi, valószínű, börtönről börtönre járnák mai napig. Mivel, nekem lehetett naphosszat a lelkemre hatni, semmit nem ért. Igaz, mai napig mondhat bárki bár mit, nem hat meg.

2016. febr. 19. 21:06
 22/42 anonim ***** válasza:
22%
én kaptam néha, megérdemelten, de mégsem lettem agresszív, sőt, inkább galamblelkű vagyok. Ellenben pár osztálytársammal, akiknek mindent megengedtek, sosem kaptak egy pofont se, és még mindig képesek a földön fetrengve hisztizni ha a tanár felelősségre vonja őket.
2016. febr. 19. 21:11
 23/42 anonim ***** válasza:
79%
22-es! Azért az elkényeztetettség és a nevelés között van egy kis különbség!
2016. febr. 19. 21:14
 24/42 anonim ***** válasza:
33%

Nem érdemled meg, a szüleid nem tudnak nevelni, és azt hiszik, hogy majd a verés használ.

Én a helyedben azért majd felnőtt koromban odacsapnék nekik egy-kettőt, hadd érezzék ők is a törődést.

2016. febr. 19. 21:52
 25/42 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem aki azt mondja, hogy a verést - NEM a pofont - megköszöni, annak valami Stockholm szindróma szerűsége van. Vagy mondogatja, hogy minden szép és jó volt, vagy beismeri, hogy soha nem szerették a szülei.

Vagy egy kis szociopata lesz, aki annyira meg fogja szokni a büntetést, hogy már nem ijeszti el.

2016. febr. 19. 22:09
 26/42 anonim ***** válasza:
89%

#21: Részvétem, hogy ezt kaptad és hoztad otthonról.

Neked nem fakanál, hanem normális szülő kellett volna.

2016. febr. 19. 22:26
 27/42 anonim ***** válasza:
94%

Igazad van utolsó!

Ez pont olyan, mint az egyik ismerősöm macskája. Mindig amikor rossz helyre végezte a dolgát belenyomták az orrát. Mikor felnőtt a cica már saját maga nyomta bele, mert azt hitte úgy kell.

Remélem azért te, kérdező, nem fogod ütni-verni a gyerekeidet, mert téged is ütöttek!

2016. febr. 19. 22:27
 28/42 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén szólva én felnőtt fejjel csak azt bánom, hogy egyszer se adtam vissza anyámnak... visszakézből...
2016. febr. 20. 00:11
 29/42 kovpet ***** válasza:
63%
Csak hogy tudd: a szüleid bűncselekményt követnek el ellened.
2016. febr. 20. 14:21
 30/42 anonim ***** válasza:
16%
azért kíváncsi vagyok, az itteni, pofont is annyira ellenző szülőkre, hogy mennyire tudják fegyelmezni majd a kamasz gyereküket.
2016. febr. 20. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!