Húzzam le magam a süllyesztőbe?
Színházas kommentelő: imádlak. Jót nevettem a hozzászólásodon :D
Bizony nagyon más világban élnek a szüleim, nem tudják elfogadni, hogy bizony van élet 40 felett is. Bár anyukámnak az volt a fő irányelve mikor megszülettek a gyerekeim: akinek kicsi gyereke van, ne járjon sehova.... Most, hogy nagyok, akkor meg pláne. Hiába magyarázom neki, hogy a kamaszok nem (csak) az anyjuk társaságára vágynak, nem hiszi el. Próbálok talpraállni, ami nem egyszerű egy ilyen szituban, kellene a támogatása, de csak ezt kapom. Mindegy, ez jutott. Köszönöm hogy ismeretlenül is támogattok :)

amúgy ha a kötést szereted és szeretsz bingózni is akkor nyugodtan mehetsz a nyugdíjas klubba :D
de szerintem neked jobban tetszene ha kicsit felpezsdítenéd az életed :) VISZONT a lányaid attól megmaradnak, szóval anyaként is legyél ott ha szükség van rád! ne az legyen, hogy csak mással foglalkozol...és nem feltétlen csak más társaságát keresik a lányok, sok olyan eset is van amikor anya-lánya a legjobb barátnők...
22F

Csak hogy legyen egy ügyeletes rossz fej is a válaszolók közt, most magamra véve ezt az inget, azért nekem az jut eszembe, hogy bár szokásos dolog azt mondogatni az idősebb generáció klf. véleményeire, hogy "ugyan már, nem a középkorban élünk...", s ez meg az ma már rég nem divat;
de az idősebb generáció, amelynek tagjai sokszor nagyobb számban voltak még pl. templomba járó és imádkozó emberek, adott esetben elképzelhető, hogy bizonyos véleményeket, azon morális meggyőződés alapján fogalmaznak meg, amit pl. a Biblia tanítása adott számukra. S azt gondolom, miközben tudom hogy a mai világban a többség véleményével ez nem találkozik, hogy vannak dolgok, amik bizonyos értelemben már legalább 2000 éve érvényesek. És ez független attól, hogy ma divat-e, avagy sem. S Mindezt az utalást csak azért írtam most le, hogy ne legyen azért ez olyan megnyugtatóan teljesen egyértelmű, hogy egy ilyen vélemény és értékrend (amelyben bizonyos elveket és értékeket, ha tetszik Isteni parancsokat, másik értékek, ha tetszik, a boldogság, vagy a hedonista életszemlélet fölé helyeznek)
csupán az illető begyöpösödött és rugalmatlan és/vagy középkori felfogása okán lehetséges, Anélkül hogy a valóságra, vagy valódi létező értékrendszerre támaszkodna. Mondom Mindezt 34 évesen. És nem állítom feltétlen hogy kérdező szülője esetében is ez így van, azt meg különösen nem állítom, hogy 40 évesen el kell magát temetni, csak azt mondom, hogy lehet azért ezeknek a dolgoknak más vetülete is, ha az ember nem csak feltétlenül a felszínt kapargató, jóleső és jólesően egyszerű válasszal akar megelégedni.

Nem értem anyádat.
Nekem a lányom boldogsága lenne a legfontosabb. Felnőtt embernek meg nem korlátozom, mikor merre menjen. Sőt örülnék, ha látom, hogy kezdi magát jól érezni egy ekkora törés után.
Amúgy innen üzenem anyukának, hogy ahogy a szüleim generációját elnézem: a második házasságok sokkal sikeresebbek. Mi lett volna, ha az én szüleim úgy döntenek, hogy 40 évesen vége az életnek?
Mondjuk nem ismerik meg egymást, nem kapok egy csodálatos apát (nem nevelő apát, hanem olyan igazit, akivel egy család vagyunk), és nem lenne egy húgom.
30N

az egyik felnött a másik tini nincs saját életük társaságuk?
nem szabad folyton a hisztis tinik seggébe lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!