Mit tegyek? Már nem sokáig bírom anyagilag.
A bátyád meghalt?
Velük lakott?
Mennyivel támogatta őket?
Mi volt az élethelyzet?
Mennyi a szüleid jövedelme,
Együttérzésem...
El kell adni a lakást mindenképpen. Ez nem tartható állapot.
Miért nem dolgoznak a szüleid?
1: Szüleid cseréljék el a 73nm-es önkormányzati lakást egy kisebbre. Kevesebb bérleti díj, kisebb fenntartási költség
2: Adjátok ki másnak albérletbe - ők me költözzenek hozzátok.
Kb ezt akét lehetőséget tudom elképzelni.
"300 ezerből hó végére nem marad semmi? Az durva de valamit nagyon rosszul csinálsz akkor. Mi 4 en vagyunk tesok a legnagyobbik mar elkoltozott de semmivel se segit minket pedig csak anya dolgozik 70 ezer forintert, nagyon szegenyesen de megelunk talán nektek se kellenne annyi sokat kolteni mert szamunkra 300 ezer luxus lenne nem az h még nem maradna. Gondolom a ferjed is dolgozik szóval ti nagyon elpazaroljatok a penzt. Segíteni kell őket majd én is fogom ha nagyobb leszek, de el mehetnek dolgozni is vannak nyugdijjas munkak is . ha meg nem hajlandok kromprumisszumra sztem ne varjak el h anyagilag te tarts el oket bar ennyi penzbol ti valamit nagyon elc***sesztek 16 l"
Ez a 70e hogy jött ki? Mert három gyerek után csak az állami juttatásokból ennél több jön ki. Mit dolgozik anyukád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!