Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szadisták? Mit tegyek hogy ne...

Szadisták? Mit tegyek hogy ne bántalmazanak?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta érzékeny, vékony bőröm van. Több bőrgyogyász is ezt mondta. Sokszor volt ekcémám, olyannyira hogy már a hús is látszott. Elöbb a bőr alatt kis, vizenyös holyagok jöttek ki, és ha ez hámlani kezdett, a husomig lehámlott. 2 évig kinzott, semmiféle orvasság nem használt ellene. Aztán egyszercsak mágától visszavonult. Azota is ovakodok mindenféle vegyszertől, nehogy ujra elötörjön. Az egyszerü botorpucolotol is kiujul.

Na most itt jön a házimunka. Anyukám folyton azzal jön hogy nem mosogatok el. Egyszer komolyan felmérgesitett, és azt mondtam ha vesz nekem egy gumikesztyüt szives- örömest elmosogatok. Azóta sem vett. Most apám is rámszállt, mert mennyi lusta d*g vagyok hogy nem mosogatok neki kell. Gyülölöm is ezt, ilyenkor mindig azon morog hogy haszontalan vagyok, meg fintorog ha elmegyek mellete. Néha azon kaptam őket hogy engem (a gyereküköt) beszélnek ki... Ágyatvetek, sepergetek, és bizonyos mértékig a portörlést is elválalom (vastag portörlövel, hogy véletlenül se érintkezzek a vegyszerrel), mégis ekkora baj ha mosogatni nem tudok. Vennék magamnak kesztyüt, de nem árulnak az üzletben (falun élek). Butorpucolóból és edénytisztitobol is a legolcsobbat veszik...

2016. febr. 9. 14:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni ún. folyékony kesztyűt. Nézz utána, mi az.
2016. febr. 9. 20:25
 22/22 anonim ***** válasza:
Annyira nem lehet messze az a falu hogy csak vizummal engedjenek a varosba, szoval...
2016. febr. 10. 10:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!