Szadisták? Mit tegyek hogy ne bántalmazanak?
Gyerekkorom óta érzékeny, vékony bőröm van. Több bőrgyogyász is ezt mondta. Sokszor volt ekcémám, olyannyira hogy már a hús is látszott. Elöbb a bőr alatt kis, vizenyös holyagok jöttek ki, és ha ez hámlani kezdett, a husomig lehámlott. 2 évig kinzott, semmiféle orvasság nem használt ellene. Aztán egyszercsak mágától visszavonult. Azota is ovakodok mindenféle vegyszertől, nehogy ujra elötörjön. Az egyszerü botorpucolotol is kiujul.
Na most itt jön a házimunka. Anyukám folyton azzal jön hogy nem mosogatok el. Egyszer komolyan felmérgesitett, és azt mondtam ha vesz nekem egy gumikesztyüt szives- örömest elmosogatok. Azóta sem vett. Most apám is rámszállt, mert mennyi lusta d*g vagyok hogy nem mosogatok neki kell. Gyülölöm is ezt, ilyenkor mindig azon morog hogy haszontalan vagyok, meg fintorog ha elmegyek mellete. Néha azon kaptam őket hogy engem (a gyereküköt) beszélnek ki... Ágyatvetek, sepergetek, és bizonyos mértékig a portörlést is elválalom (vastag portörlövel, hogy véletlenül se érintkezzek a vegyszerrel), mégis ekkora baj ha mosogatni nem tudok. Vennék magamnak kesztyüt, de nem árulnak az üzletben (falun élek). Butorpucolóból és edénytisztitobol is a legolcsobbat veszik...
Kérdező, több netes oldalt is küldtek már neked, rendelhetsz gumikesztyűt.
De általában a falusi boltban, ha szólsz, hogy kéne, megrendelik a következő beszerzéskor. Odamész, köszönsz, hogy "kezicsókolom" és megkérded, lenne-e mód rá, hogy rendeljenek gumikesztyűt.
Elhiszem hogy ez neked a világ legnagyobb problémája de szerintem a többség ránéz erre a kérdésre és csak annyit gondol: szánalmas.
Annyira nem tudod önállósítani magad hogy bebuszozz egy közeli városba és vegyél magadnak pár dolgot? Pl kesztyűt meg ha már ott vagy ruhát vagy egy sütit a cukrászdában. Vagy a ruháidat is a szüleid veszik úgy hogy te ott se vagy?
Igen rohadt idegesítő ha a szüleid folyton nyaggatnak. De az ellen nem azt kell tenni hogy elkezdesz hisztizni hanem fogod magad aztán elmész vásárolni. Nem a világ legbonyolultabb dolga. Még ha a szüleidnek egy 5 perces kitérő is lenne neked meg 1 órás út. Változást akarsz? Akkor fogod magad és megszerzed amit kell nem mások szívességére vársz és sajnáltatod magad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!