Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szadisták? Mit tegyek hogy ne...

Szadisták? Mit tegyek hogy ne bántalmazanak?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta érzékeny, vékony bőröm van. Több bőrgyogyász is ezt mondta. Sokszor volt ekcémám, olyannyira hogy már a hús is látszott. Elöbb a bőr alatt kis, vizenyös holyagok jöttek ki, és ha ez hámlani kezdett, a husomig lehámlott. 2 évig kinzott, semmiféle orvasság nem használt ellene. Aztán egyszercsak mágától visszavonult. Azota is ovakodok mindenféle vegyszertől, nehogy ujra elötörjön. Az egyszerü botorpucolotol is kiujul.

Na most itt jön a házimunka. Anyukám folyton azzal jön hogy nem mosogatok el. Egyszer komolyan felmérgesitett, és azt mondtam ha vesz nekem egy gumikesztyüt szives- örömest elmosogatok. Azóta sem vett. Most apám is rámszállt, mert mennyi lusta d*g vagyok hogy nem mosogatok neki kell. Gyülölöm is ezt, ilyenkor mindig azon morog hogy haszontalan vagyok, meg fintorog ha elmegyek mellete. Néha azon kaptam őket hogy engem (a gyereküköt) beszélnek ki... Ágyatvetek, sepergetek, és bizonyos mértékig a portörlést is elválalom (vastag portörlövel, hogy véletlenül se érintkezzek a vegyszerrel), mégis ekkora baj ha mosogatni nem tudok. Vennék magamnak kesztyüt, de nem árulnak az üzletben (falun élek). Butorpucolóból és edénytisztitobol is a legolcsobbat veszik...

2016. febr. 9. 14:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha minden második boltban lehet kesztyűt kapni, akkor te miért nem tudod megvenni? Azért, mert nem akarsz takarítani... Igaza van a szüleidnek. Ha férjhez mész, majd ő fog takarítani helyetted? Vagy majd gazdag faszihoz mész hozzá, aki tud takarítónőt fogadni?
2016. febr. 9. 15:56
 12/22 A kérdező kommentje:
Talán azért te okos, mert nem kapni az üzletekben én meg nem járok a városba xd De ha nem személytelenül kötekednél talán elolvastad volna...
2016. febr. 9. 15:59
 13/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, te milyen világtól elzárt helyen élsz? Soha nem mozdulsz ki otthonról? Egyáltalán, hány éves vagy?
2016. febr. 9. 16:07
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés csak nekem nevetséges?
2016. febr. 9. 16:08
 15/22 anonim ***** válasza:
62%
OKé, hogy ő is vehetne kesztyűt valahogyan, de nem hiszem, hogy a normális szülők nem bírnának venni a gyereküknek, ha megkéri őket, és tudják, hogy baja lesz a bőrének. Nem hiszem, hogy ti, ha elkerülhetnétek azt, hogy tiszta seb legyen a testetek, akkor nem próbálnátok meg megoldást találni rá. És nem arról van szó, hogy olyan lusta, hiszen írta, hogy azért takarít.
2016. febr. 9. 16:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, több netes oldalt is küldtek már neked, rendelhetsz gumikesztyűt.

De általában a falusi boltban, ha szólsz, hogy kéne, megrendelik a következő beszerzéskor. Odamész, köszönsz, hogy "kezicsókolom" és megkérded, lenne-e mód rá, hogy rendeljenek gumikesztyűt.

2016. febr. 9. 16:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és amúgy nekem fura, van egy csomó vegyszer, amihez egészséges kézzel is csak kesztyűben szabad nyúlni. Anyukád hogy pucol wc-t és vízkőtelenít anélkül?
2016. febr. 9. 16:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Valahol megértelek, nekem is van nagyon csúnya bőrbetegségem, tudom, hogy milyen iszony nehéz akár csak visszaszorítani, nem hogy teljesen megszabadulni tőle. De ettől még nem áll meg az élet. Rendelj kesztyűt a neten, kiviszik egész az ajtód elé, nem is kell elmenned érte sehova.
2016. febr. 9. 17:13
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
Én nem értelek meg, már adtam tanácsot az előbb, mondjuk az láthatóan nem is érdekel nekem is van ekcémám és kesztyű nélkül mosogatok, megfelelő mosogatószerrel. Az egész ország terültére szállítanak ki cégek gyakorlatilag mindent, bármihez hozzájuthatnál ha akarnál. Egyszerűen neked könnyebb picsogni, mint tenni valamit magadért és a környezetedért, plusz jó ürügy ez a "régen volt" ekcémád, hogy ne kelljen takarítanod, de ahogyan te is írod, már anyádék is kiröhögnek, nem csodálom.
2016. febr. 9. 17:33
 20/22 anonim ***** válasza:
80%

Elhiszem hogy ez neked a világ legnagyobb problémája de szerintem a többség ránéz erre a kérdésre és csak annyit gondol: szánalmas.

Annyira nem tudod önállósítani magad hogy bebuszozz egy közeli városba és vegyél magadnak pár dolgot? Pl kesztyűt meg ha már ott vagy ruhát vagy egy sütit a cukrászdában. Vagy a ruháidat is a szüleid veszik úgy hogy te ott se vagy?

Igen rohadt idegesítő ha a szüleid folyton nyaggatnak. De az ellen nem azt kell tenni hogy elkezdesz hisztizni hanem fogod magad aztán elmész vásárolni. Nem a világ legbonyolultabb dolga. Még ha a szüleidnek egy 5 perces kitérő is lenne neked meg 1 órás út. Változást akarsz? Akkor fogod magad és megszerzed amit kell nem mások szívességére vársz és sajnáltatod magad

2016. febr. 9. 19:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!