Te mit szólnál, ha a lányod közölné, hogy passziváltat egy fél évet az egyetemen, és ezalatt elmegy a barátnőjével egy 4-6 hetes Európa-túrára a barátnőjével?
#11: búfészakokon lehet lógni 4 hetet, Egyetemeken nem.
Kérdező: a legtöbben a BSc/első diploma után mennek el világot látni. Én inkább arra próbálnám rávenni, hogy fejezze be az iskolát, és utána menjen. Ha elhalasztaná, én támogatnám is anyagilag, jó tapasztalat tényleg.
Nem engedném.
1. Oké hogy felnőtt meg minden, de végig aggódnám ezt a pár hetet miatta mivel azért éppen hogy csak felnőtt egy egyetemista lány már is külföldre akar menni barátnőjével, és persze sok helyen nem biztonságos semmi, főleg most a menekültek simán megerőszakolják őket, vagy elég ha véletlen olyan bűnözőkbe botlik bele akik elrabolják és eladják szexrabszolgának vagy megölik és a szerveit adják el. Én ebből az indokból sem engedném.
2. Mivel 90% ban én állnám az egyetemi költségeket mellette diákmunkán úgysem keresne több száz ezret egy ilyen útra így már azért se engedném mert az én pénzem ilyenre ne verje el.
3. Ha egyetemen van ne halasszon csinálja végig becsületesen, normálisan diplomázzon le és utána menjen el vele dolgozni vagy valami és utána esetleg beszélhetünk róla.
4-6 hetes europai kiruccanást nem érteném. menjen, roulnék is neki, de minimum 4-6 honapra. nehogy már 4-6 hétre. 4 hetet még évkozben is simán megold, ha meg 2 honapra van igénye, akkor menjen nyáron.
de mondom, én annak orulnék, ha 4-6 honapra menne minimum..és kozben dolgozna is.
"És van neki pénze is egy 4-6 hetes európai túrára? "
Lesz neki. A 60-as pasik majd fizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!