Mit tegyek? Nagy bajban vagyok.
Az eggyiknap alkoholt fogyasztva mentem az iskolába.Rengetegen csinálják ezt nállunk.
Az eggyik tanár észrevette az alkohol tüneteit rajtam. Pár felettem járó diák is észlelte.Ezek az információk eljutottak a szüleimhez és nem akartak hinni a fülüknek.Persze én tagadtam,hogy alkoholt fogyasztottam az iskolába.
A szüleim beakarnak menni az iskolába ,hogy beszéljenek a tanárral aki ezt állította.
Nem mondhatom el az igazat a szüleimnek.
Az osztályból többen is mentek már ilyen állapotba iskolába.
Mit tegyek ?
Kérlek kíméljetek a rosszalló válaszoktól.
Tudom,hogy nagy marhaságot csináltam.
Az "egy kis pálinka" (gyanítom egy kupica) meglátszott?
Aha.
Három konyakmeggytől meg kifekszel?
Véget érhetne már az influenzaszezon...
EGY, nem eggy.
Piálás helyett tanulj egy kis nyelvtant. Rád fér. :)
ha a barátaid kútba ugranak, utánuk ugrasz?
a saját döntéseidért egyedül te felelsz.
mert mások kutba ugranak te is utánuk ugrasz...
valld be és kérj bocsánatott
Szerintem nem fognak kirúgni, viszont valami figyelmeztetésre biztos számíthatsz. Olvasd el az iskolád házirendjét.
Egyébként majd írj, hogy mi történt. Szerintem idővel értékelni fogják, hogy volt annyi gerinced, hogy bevalld.
Érdekes, hogy ketten is szóvá tettétek az eGGY-iket. NáLLatok csak az számít hibának?
A kérdésre: Az alkohol nem tartozik a filléres árucikkek közé. Azt valamiből meg kell tudni venni. Kérdező nem dolgozik, tehát apucitól kapja a zsét. Itt látszik, hogy a szülőknek is meg kellene gondolni, hogy mennyi zsebpénzt adnak a fiacskájuknak.
Eggyáltalán nemkapok zsebpéndzt.
Még nyáron csináltunk házipálinkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!